Nu este miraj, este realitate!!!
In iunie 2011 am avut o deplasare in Moldova. Facusem rezervari si dupa o experienta neplacuta la Suceava, unde am fost nevoiti sa cautam o alta varianta de cazare pentru ca am fost dezamagiti de locatie, in momentul in care am plecat spre Iasi, am avut emotii.
Pensiunea am ales-o dupa ce am citit review-ul lui dannek, caruia ii multumesc pe aceasta cale, si se numeste "Mirage". Se afla in localitatea Paun, la aproximativ 15-16 km de Iasi, si cum in ziua urmatoare plecam spre Vaslui si Galati, a fost pe directia noastra. Pensiunea se afla chiar in padurea Bucium, din drumul european nu se vede, este mascata de copaci, se face la stanga si se intra cateva sute de metrii in padure. Exista indicatoare si daca esti atent nu ai cum sa ratezi.
Am ajuns asadar cu bine si in momentul in care am parcat am ramas placut surprinsi: cadrul natural era minunat.
Pensiunea este draguta, construita cu bun gust in mijlocul padurii, are o terasa frumoasa, teren de tenis/fotbal cu nocturna (care se poate inchiria contra cost) si mult spatiu verde. Exista si un loc de joaca special amenajat pentru copilasi. In fata este si loc de parcare. Este o liniste in jur de te dor urechile.
Cu toate ca in Iasi erau 35 de grade, si simteai ca te topesti, aici cred ca era mai racoare cu cel putin 7-8 grade. Seara, pe terasa, am fost nevoiti sa mai luam o bluza pe noi.
Mancarea a fost grozava, ca cea de acasa, si nota a fost rezonabila.
Camera pe care am primit-o era mobilata modern, cu bun gust, nu avea in schimb aer conditionat si nici racitor. De aer conditionat chiar nu este nevoie pentru ca este racoare, dar un minifrigider ar cam trebui. Baia era imensa si prosoapele impecabile. Semnalul wireless a fost foarte bun. Una peste alta curat si foarte ok. Pretul a fost de 130 ron pentru o camera dubla cu mic dejun inclus. Acesta nu a fost bufet, am fost intrebati ce am dori sa servim si am mancat o omleta taraneasca foarte buna, dupa care am baut o cafea.
In concluzie, ne-a placut foarte mult locatia pentru amplasare, pentru mancare si pentru amabilitatea cu care am fost serviti. Cu siguranta, ne vom caza tot aici cand revenim in Iasi. Poti veni pentru relaxare, in interes de serviciu sau chiar daca esti in tranzit.
Va atasez si cateva fotografii.
Trimis de mirmicu in 09.08.11 12:09:05
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mirmicu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.08233440 N, 27.65179450 E - neconfirmate încă
- Jul.2013 Liniste si confort. — scris în 30.07.13 de armin din REGHIN - RECOMANDĂ
- Jul.2009 O oaza de liniste si relaxare dar si miscare — scris în 23.02.10 de dannek din BRăILA - RECOMANDĂ