Curat, discret, cochet...
E adevarat, nu stiu cum e cand pensiunea e plina - probabil ca linistea nu mai e punctul forte!
Trimis de gamma999 in 10.11.09 20:03:21
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gamma999); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.94539300 N, 22.70802100 E - neconfirmate încă
gamma999, ne-ar fi de mare ajutor sa ne mai dai ceva detalii legate de pensiune, imprejurimi sau macar localizarea acesteia, momentan este undeva in ARDEAL/CRISANA.
Multumesc de ajutor!
Pensiunea MIRABILANDIA se afla in localitatea Bucea, jud. Cluj (ultima comuna din jud.Cluj la limita cu jud. Bihor). Din soseaua Cluj-Napoca - Oradea, pe directia Oradea, in localitatea Bucea, se face la stanga, se traverseaza calea ferata si, la cateva zeci de metri, pe malul Crisului, veti gasi pensiunea. Drumul de acces la pensiune, este de tara, insa practicabil (pietruit) si este semnalizat cu un panou destul de vizibil, amplasat pe soseaua Cluj-Oradea.
Ca sa fie prezentarea cat de cat completa, calea ferata si trecerea catorva trenuri ar putea crea disconfort unora, desi nu sunt foarte "prezente" in peisajul sonor al zonei...
Mai reusit ti-a iesit ecoul decat impresiile de o fraza s tocmai de aceea iti voi puncta ecoul. Numai bine.
- Aug.2020 Rugam faceti liniste — scris în 13.08.20 de ux116848 din BUCEA
- Aug.2012 Merita sa vizitati — scris în 28.08.12 de claudiaaneta din TIRNAVENI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Un sejur superrelaxant — scris în 30.09.13 de catballo din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2011 O oaza de relaxare si ospitalitate — scris în 10.08.11 de crom1* din ORADEA - RECOMANDĂ