O locatie frumoasa, de odihna, va recomand aceasta pensiune, calitatea mancarii si a serviciilor sunt pe masura pretului acestora, chiar daca costul este un pic ridicat, tot personalul este interesat sa-l justifice.
mancarea este variata si impecabil gatita si prezentata, iar camera este perfecta pentru un somn odihnitor, nu am intalnit la nici un hotel sau pensiune saltele ca aici, care sa te faca sa nu-ti doresti sa te dai jos din pat, super odihnitoare, curatenie impecabila.
Recomand totusi, un suport de dus la care sa se poata modifica inaltimea si pozitia.
Salutari ospatarului, nota 20 pentru bun simt si rabdare.
Trimis de marianai in 27.07.13 11:35:07
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marianai); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.75840200 N, 25.68010400 E - neconfirmate încă
Prețul trecut în caseta tehnică ("150ron") e probabil prețul pentru o noapte de cazare, așa-i? [si nu prețul sejurului, așa cum trebuie completat în acea rubrică]
- Dec.2015 Groaznic!!! — scris în 28.12.15 de Ionel16 din FOCşANI - nu recomandă
- Mar.2015 Investitie importanta administrata necorespunzator, lipsa respect pt. client — scris în 17.03.15 de Loghin din IAşI - nu recomandă
- Jun.2014 Pensiunea Memory — scris în 10.06.14 de cris1313 din IASI - nu recomandă
- Feb.2014 Valentine's Day de vis — scris în 19.02.14 de Iulian2009 din CAMPULUNG - RECOMANDĂ
- Dec.2013 Revelion reusit! — scris în 04.01.14 de zuzu2006 din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ
- Oct.2013 Superba pensiunea, minunata Moldova! — scris în 20.10.13 de liviapopa2003 din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Oct.2013 Cea mai proasta pensiune — scris în 06.10.13 de Mariaaldea din IASI - nu recomandă