Mi-a lasat o impresie dezgustatoare, am stat 2 nopti si sincer in viata mea nu am sa ma mai cazez la acest hotel de 3 stele, mai degraba de 2 stele desi si asa e prea mult.
In poze camerele au arat impecabil dar in realitate nu a fost asa incepand cu: nu am avut incalzire in camere desi eram cu 3 copii cu varste intre un an si 4 ani, am cerut un pat matrimonial si am primit doua paturi de o persoana apropriate si pe deasupra o saltea si aceasta murdara, lenjeria era rupta probabil nu a mai fost schimbata de la inaugurare, pe jos era parchet dar daca riscai sa stai in sosete albe acestea se faceau negre mergand doar cativa pasi, cele 2 covorase erau pline de praf.
Am mai facut un alt comentariu pe un alt site dar persoanele care se ocupa de aceasta pensiune au scos-o de acolo datorita acestor lucruri neplacute intampinate acolo. Ce va recomand sa nu va mai cazati acolo, si am sa-mi scriu nemultumirea pe fiecare site existent pentru ca asa ceva este de nedescris, ce oameni sa scoata de pe acel site pentru acest comentariu de mai sus.
Trimis de Georgeboy4u in 15.01.14 15:53:50
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Georgeboy4u); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.65533600 N, 25.58251900 E - CONFIRMATE
Continuare impresie camere de 50 lei
Am revenit cu o noua impresie asupra acestei vagauni: cat timp am stat acolo internetul wireless a fost un dezastru - cand mergea si aveam o liniuta de semnal, cand nu mergea. televizorul era unul cu tub si i se duceau culorile (am vazut ulterior in poze dupa experienta avuta de mine ca l-au schimbat, camera este cea pe visiniu).
oricum la aceasta vagauna nu sa mai vin niciodata. nu stiu cum celelalte persoane care au mai scris despre aceasta vagauna au numai impresii bune cand totul sta complet invers VA RECOMAND SA O EVITATI
- Apr.2017 Supeeeeerb — scris în 01.05.17 de Mariuca din PLOIEşTI
- Apr.2017 Aplauze — scris în 01.05.17 de dentomed.ploiesti din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Oct.2015 Drept la replică — scris în 26.10.15 de MemoDream din BRASOV
- Sep.2015 Totul foarte murdar — scris în 30.09.15 de timona din BACăU - nu recomandă
- Nov.2014 Conditii inadmisibile pentru pretul platit — scris în 26.11.14 de kristinik din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2014 Un ospatar nervos — scris în 08.01.14 de Ana-Cristina din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2012 GROAZNIC!!! Nici nu apucasem sa ma cazez!! — scris în 20.06.12 de rena din FOCSANI