Am petrecut cateva zile in judetul Covasna si ne-am cazat la pensiunea Maya, in Baile Tusnad. Mi-am propus sa scriu acest review pentru ca am fost surprins de mai multe lucruri. In primul rand de raportul calitate / pret pentru serviciile din zona. Venind din Bucuresti descoperi, dincolo de apa minerala de izvor si padurile nesfarsite, facilitati de cazare si servit masa la preturi surprinzatoare: bere la 3 RON, desert la 3 ron, samd.
Baile Tusnad este o localitate care, la fel ca multe altele a fost afectata de indolenta autoritatilor. Cladiri abandonate, facilitati de tratament inchise etc. Cu toate acestea este o statiune balneo deosebita, potrivita si pentru cei mai in varsta, dar si pentru cei mai tineri, amatori de drumetii si de experiente gastronomice autentice. In localitate sunt doar doua restaurante mai rasarite, dintre care noi am remarcat Hanul Secuilor.
Pensiunea se afla la capatul partiei - da, in Baile Tusnad este si partie - si dupa parerea noastra bate de departe la dotari, spatiu in camere si starea inventarului multe pensiuni din Bran sau de pe Valea Prahovei.
Si ar mai fi ceva de adaugat: drumuri netede ca in palma in zona.
Trimis de laurn in 08.06.12 11:35:21
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laurn); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2012 Cel mai bun raport calitate pret — scris în 13.07.12 de alexa24 din BUCURESTI - RECOMANDĂ