Fiind in tranzit spre sud aveam nevoie de o cazare in Campina de unde sa pot porni cu elan a doua zi.
Dupa cautari am gasit Pensiunea Marina vila-marina.ro pe strada Viitorului 4D. (GPS 45.137740,25.723876).
Inca de la rezervare proprietara mi s-a parut draguta si amabila fapt care mi-a fost confirmat si dupa ce am sosit.
Pensiunea e intr-o zona linistita, se intra intr-o curte interioară unde încap cam 6-8 masini. Camera a fost curata si m-am odihnit foarte bine.
Pensiunea are o tematica spaniola cu multe postere si fotografii din Spania. De altfel in holul de la intrare e expus si un costum de toreador. Nu am probat sauna si jacuzzi-ul dar poate data viitoare...
Per ansamblu e un loc linistit bun de poposit dupa un drum obositor.
Trimis de spiros in 10.08.15 08:57:41
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (spiros); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Pensiunea Marina, CÂMPINA" (nou-creată pe sait)
Mulţam fain.
Am setat coordonatele GPS conform indicațiilor, rezultând următoarea poziționare pe harta interactivă AFA.
Am adnotat, deasemenea, aceste coordonate ca fiind confirmate.
- Oct.2015 Bun gust si relaxare aproape de capitala — scris în 03.11.15 de adynutza26 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ