Excursie de 3 zile in perioada 30 aprilie-2 mai, foarte cald desi zapada era pe tot muntele din jur. Locatia extraordinara, utilata cu tot ce ai si nu ai acasa, mai putin o piscina buna pentru vara, curatenie, bun gust, liniste. Este situata in Complex Sambata de Sus, care de fapt este o zona dintr-un sat, unde de cativa ani s-au construit ceva pensiuni in jurul frumoasei Manastastiri Brancoveanu. Din curte iesi direct intr-o padure de stejari care te duce in 3 minute in curtea Manastirii.
Pensiunea nu are restaurant, dar are o bucatarie dotata extraordinar, sala de mese, foisor, gratare.
In jur am mai vizitat Valtorile de la Lisa - unicele din tara din care celebrele paturi din lana ies foarte pufoase si nu aspre - Manastirea Dejani, iarasi un loc extraordinar, departe de civilizatie unde linistea este la ea acasa.
Am sa postez si ceva fotografii, dar in cursul saptamanii.
Trimis de mona28 in 02.05.10 22:30:09
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SÂMBĂTA de SUS [BV].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mona28); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.69320600 N, 24.79841630 E - CONFIRMATE
"utilata cu tot ce ai si nu ai acasa"
Ce avea pensiunea la capitolul utilitati si acasa nu ai? excluzand piscina.
Nu ne-ai spus nimic despre cazare, camerele cum sunt, baile, curatenie, liniste, comfort...
Hai ca poti!
Subtirel review-ul. As dori sa ne scrii cate ceva despre cazare, masa, sa pui si niste poze sa vedem si noi minunea "utilata cu tot ce ai si nu ai acasa". Glumeam, poate poti sa mai adaugi cate ceva.
Da, este adevarat, aceasta pensiune reprezinta o locatie deosebita. Am descoperit-o intamplator anul trecut si am revenit acolo cu aceeasi placere. Bucataria are aragaz profesional, 3 frigidere mari, doua sau trei cafetiere, cuptor cu microunde, exista spatii suficiente pentru a servi masa in interior, exista suficienta vesela, oale, tigai, etc., nu trebuie sa-ti aduci de acasa condimente pentru ca gasesti un sertar plin. Afara se afla un foisor mare, gratarul este suficient de mare pentru a nu sta la rand, in foisor exista chiuveta cu apa rece. In foisor exista si un televizor. In curte se afla un bazin in care proprietarul a adus anul trecut pastravi. Ne-am simtit excelent, nu ne-a supravegheat nimeni, nu ne-a impus nimeni nimic, camerele sunt frumoase, curate, baile la fel. Cat despre pret, anul trecut era 90 lei/camera. Daca doresti sa mananci pastravi, poti face o plimbare de 1,5 km pana la pastravarie. Anul trecut se vindeau pastravi cu 15 lei / kg.
As mai adauga la ce s-a spus inainte ca pensiunea este foarte modern mobilata, camerele sunt extrem de frumoase, nu se incadreaza in tipul pensiunilor rustice, este decorata cu mult gust, foarte multe flori peste tot, e cam ce ti-ai dori de la o casuta la munte.
bucataria chiar ca e dotata cu de toate, chiar nu ai nevoie de tacamuri, farfurii si alte cele...
- Aug.2020 Mizeria ca la ea acasa — scris în 24.08.20 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jan.2018 Locatie cu potential insa degeaba — scris în 04.01.18 de Cosmin1986 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Oct.2013 Mergeţi cu încredere! — scris în 24.11.13 de Mumi din SLOBOZIA - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Un gust amar... pacat! — scris în 28.01.12 de sssaaa din CRAIOVA - nu recomandă
- Aug.2011 Pensiunea Maria - o alegere buna! — scris în 04.09.11 de indiralisa_26 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2009 Pensiunea Maria - un "colt de rai" — scris în 27.12.10 de ascent din BRăILA - RECOMANDĂ
- May.2008 Acceptabil — scris în 15.10.09 de michirec din BUCURESTI - RECOMANDĂ