In mai 2008 fiind in tranzit catre vest, am poposit pentru o noapte, care in final s-a transformat in 2, la pensiunea Maria din sambata de Sus; conditii bune de cazare conform celor 3 margarete, curatenie, posibilitate de gratar, destul de aproape de manastire si de pastravarie (desi se pot servi pastravi si in pensiune, are bazin in curte).
Curtea este destul de mare cu multa verdeata, se invecineaza cu padurea. Ne-a placut linistea, aerul curat si plimbarile lungi in vecinatate, astfel ca am hotarat sa mai stam o zi, sa ne incarcam bateriile. una peste alta, a meritat.
Trimis de michirec in 15.10.09 11:41:04
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SÂMBĂTA de SUS [BV].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (michirec); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.69320600 N, 24.79841630 E - CONFIRMATE
michirec: am o nelamurire vizavi de nr de margarete, -- in impresii ai scris de 3, la rubica pensiunii (atunci cand ai adaugat-o pe site) ai completat "2". Cum e corect?
Pe site-uri figureaza cu 3 si am uitat sa mai actualizez.....mea culpa
Poate era bine daca puneai si niste poze... Din punctul meu de vedere, am dubii ca ai fost acolo in mai 2008. Ca observatie - pastravii in micul bazin au fost adusi in august 2009, pensiunea nu ofera si masa, iar distanta de la pensiune si pana la pastravarie este de cel putin 1,5 km. Curtea cu multa verdeata - te referi probabil la gazon... Pe de alta parte, nu am inteles pe unde au fost facute plimbarile lungi in vecinatate?
N-am spus nicio clipa ca ,,am putut servi pastrav atunci, am vorbit cu ingrijitorul si urma sa aduca pastravi, la data postarii erau deja... ; o plimbare pana la pastravarie cum o clasifici? scurta? si pana la manastire este un pic de mers...
Foarte dezamagit de experienta!
+ O priveliste deosebita, camere relativ curate, dotarile pensiunii satisfacatoare.
- Un mare minus, atitudinea foarte aroganta a proprietarului, motiv pentru care, pe viitor, voi evita aceasta pensiune!!!
Cred ca pretul este putin cam mare pentru ceea ce ofera!!!
- Aug.2020 Mizeria ca la ea acasa — scris în 24.08.20 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jan.2018 Locatie cu potential insa degeaba — scris în 04.01.18 de Cosmin1986 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Oct.2013 Mergeţi cu încredere! — scris în 24.11.13 de Mumi din SLOBOZIA - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Un gust amar... pacat! — scris în 28.01.12 de sssaaa din CRAIOVA - nu recomandă
- Aug.2011 Pensiunea Maria - o alegere buna! — scris în 04.09.11 de indiralisa_26 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- May.2010 Locatie primitoare — scris în 02.05.10 de mona28 din SLATINA - RECOMANDĂ
- Jul.2009 Pensiunea Maria - un "colt de rai" — scris în 27.12.10 de ascent din BRăILA - RECOMANDĂ