Camerele de la mansarda nu au iluminare naturala. Nu arata nicidecum a pensiune, ci mai degraba a cabana obosita. Este situata la mai mult de 1,5 km de soseaua principala pe un drum aproape impracticabil. Gazda este un "drojder sef" cu ochii injectati in permanenta, este foarte bagacios, nu esti lasat in pace, este foarte iritabil si plin de sine.
Nu va luati in nici intr-un caz dupa informatiile de pe [site-urile turistice], sunt mincinoase.
Trimis de lucadorin in 12.09.10 15:43:44
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lucadorin); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
la celelalte servicii (masa, cazare, etc) de ce nu ai acordat note?
La cazare am spus in comentariu. La celelalte servicii nu am dat note pt ca am preferat sa plec de acolo a doua zi si sa ma cazez la alta pensiune la alte conditii si la un pret mai mic (55 lei/camera - Pensiunea Potcoava).
@lucadorin: totusi, cred ca poti estima o valoare (notele) pentru "camere", "cadrul natural", "distractie si relaxare", chiar si doar dupa o noapte petrecuta acolo. Scrie-ne evaluarea ta in procente pentru aceste rubrici, vom adauga noi notele in reveiw.
In alta ordine de idei, ar prinde bine cateva cuvinte si despre Vila Potcoava - cu atat mai mult cu cat te-ai simtit bine acolo, din cate inteleg. Recomandarile "de bine" sunt la fel de importante - si prind la fel de bine celor interesati - precum cele "de rau".
Vila Potcoava o gasesti aici pe site: click aici
- Aug.2010 Casa batraneasca, cabana Maria — scris în 09.09.10 de umblaretul* din GALATI - nu recomandă
- Aug.2010 O pensiune bine prezentata pe net dar in spatele gardului e leopardul — scris în 31.08.10 de MITIKD* din GALATI - nu recomandă