Cand omenia se impleteste cu frumusetea locului
Cand omenia se impleteste cu frumusetea locului iese un sejur de neuitat. Asa a fost pentru noi Revelionul 2014-2015.
Gazdele noastre, Maria si Marcel, de la Pensiunea Marcel au fost minunate si ne-au facut sa ne simtim extraordinar in preajma lor. Casa in care am fost gazduiti, mancarea, servirea, etc, totul a fost la superlativ. As vrea sa ma pot intoarce acolo in fiecare sfarsit de saptamana.
Pensiunea este formata din 5 camere, 2 camere foarte spatioase sunt situate la etajul 1, iar celelalte 3 camere de dimensiuni normale sunt situate la etajul 2. Camerele de la etajul 2 beneficiaza si de balcon. Fiecare etaj are cate o baie foarte spatioasa si foarta curata. Apa calda si caldura au fost la orice ora din zi si din noapte. Toata vila este foarte bine ingrijita, decoratiunile si mobilierul sunt de foarte buna calitate. Casa mai beneficiaza la parter si de o mica bucatarie utilata integral, care este pusa la dispozitia oaspetilor. Insa doamna casei, pentru a spori confortul oaspetilor, nu va folosi aceasta bucatarie pentru a gati toate minunatiile din lume ci o alta bucatarie aflata intr-o alta parte a casei. Tot la parter este situat si locul unde se serveste masa.
Mancarea gatita de mainile dibace ale gazdelor este Dumnezeiasca. Va rog sa ma credeti ca acum cand imi amintesc, ma cuprinde o pofta nebuna de toate prajiturile, ciorbele si bulzul ala cu branza de casa... mmmm... un deliciu. Un tiramisu mai bun ca a lui Marcel nu mi-a fost dat sa mananc pana atunci. Toata mancarea era proaspat gatita. Chiar daca am stat 4 zile nu am mancat acelasi fel de mancare de la o masa la alta, in fiecare zi ne serveau cu alte bunatati.
Locul unde este amplasata casa permite vizitarea a multor locuri frumoase si vestite ale Maramuresului: Sighetul Marmatiei (14 km), Manastirea Barsana (33km), Manastirea Sapanta (32 km), Cimitirul Vesel (32km), etc. Fiind iarna noi am utilizat masina din dotare pentru a vizita locurile de mai sus, insa vara cred ca se pot folosi si bicicletele.
Recomand Pensiunea Marcel pentru ca totul este facut cu multa pasiune si daruire, fiecare detaliu conteaza pentru oamenii astia, iar implicare cu care fac fiecare lucru merita descoperita, apreciata si promovata.
Trimis de AliceC in 26.01.15 16:21:27
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SIGHET. A mai fost în/la: Mai multe locuri.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AliceC); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.91923300 N, 24.01759100 E - CONFIRMATE
@AliceC: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
@AliceC - Mulțam fain. Am modificat "cursorul", rezultând noua poziționare de aici.
În plus, am adnotat coordonatele drept confirmate
- Dec.2015 Un Craciun fericit cu oameni minunati — scris în 02.01.16 de ionela21 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2014 'Omul sfinteste locul!' — scris în 19.01.15 de Florin76 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2013 Sejur de vis — scris în 04.01.14 de AndreiStoicescu din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Impresii din Maramures — scris în 20.01.13 de kri* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2012 Ca acasa — scris în 05.09.12 de iulian68 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ