Pensiunea Mai - un model pentru turismul romanesc
Ca urmare a 3 revelioane oferite de Pensiunea Mai, am luat decizia de a imi expune punctul de vedere avizat cu privire la maniera profesionista de furnizare a serviciilor in aceasta unitate turistica.
Conditii de cazare, masa sau activitati recreationale, toate acestea respecta cu certitudine standardul impus de cele 5 margarete pe care le poseda.
Starea camerelor este una foarte buna : paturi confortabile, curatenie ireprosabila, baie complet functionala: apa rece, cat si calda, incalzire centrala, spatiu de depozitare pentru haine, televizor led. Fotografiile postate pe Internet sunt dovada clara si veridica ce permite o analiza individuala si subiectiva a acestor informatii.
Noaptea de Revelion a fost una speciala in fiecare an. Facilitata de elemente precum feluri de mancare impresionante, bauturi diverse sau momente muzicale inedite datorate atat colindatorilor cat si baritonului Operei Romane, Iordache Basalic, atmosfera a reusit sa se mentina, ca de obicei, la cote inalte. Este adevarat ca au lipsit preparate autohtone precum ceafa de porc cu cartofi prajiti, ravnite de anumiti clienti care si-au exprimat dezamagirea in privinta meniului, dar noi ne-am multumit cu pieptul de rata afumat cu smochine sau friptura de mistret. Ca in oferta oricarei unitati hoteliere, in afara de bauturile mentionate a fi servite, orice alta comanda este contra cost, o politica absolut normala in domeniu, cunoscuta de majoritatea clientilor "experimentati", dar, data fiind varietatea oferita, nu a fost nevoie de asa ceva.
Brunch-ul de pe 01.01.2016 (dupa Revelion nu se serveste micul dejun) a constat intr-o ciorba potrivita dupa o seara de petrecere, din care se putea cere de mai multe ori, detaliu avantajos avand in vedere gustul acesteia.
Pentru a concluziona, doresc sa subliniez foarte clar urmatoarea idee: NU recomand Pensiunea Mai decat acelora ale caror gusturi si nivel de educatie stiu sa aprecieze rafinamentul si bunul gust rezultate in urma unui management necesar turismului romanesc.
Trimis de FamiliaItalia in 05.01.16 19:37:40
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (FamiliaItalia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo — ai putea încărca? Ar ilustra perfect textul, fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie...
Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=3127
Va rog frumos sa atasati si o dovada ca ati fost clientii acestei locatii (o fografie de pe factura de la pensiune de la sfarsitul vacantei cu suma finala platita ar putea fi utila) si nu prieteni care ati beneficiat de servicii gratuite. Va multumesc frumos
@Familia Italia
Cu alte cuvinte, in conceptia dumneavoastra, daca nu-ti place ciorba cu smanatana si cu ou si ai dori sa mananci la "brunch" si alt fel de mancare, se numeste ca nu ai gusturi fine, nu? Va felicit pentru logica si va multumesc, totodata pentru compliment.
Cu privire la restul comenatriului, ce sa zic? Felicitari pentru alegerea facuta! Se pare ca dumneavoastra nu ati indraznit sa cereti al doilea rand de digestiv, sau, daca ati facut-o nu ati fost pusi sa-l platiti, ati avut apa calda din belsug si, la dumneavoastra-n baie, mirosea impecabil. Ghinionul nostru, al celor lipsiti de gusturi fine si de nivel de educatie corespunzator!
Apropo de educatie, ce intelegeti prin "baritoniul Operei Romane", pentru ca, in conformitate cu educatia mea, pe care o considerati precara doar pentru ca nu-mi doresc la "brunch" ciorba smantanita si batuta cu ou, nu exista nicio institutie care sa aiba aceasta denumire, asa ca poate ne lamuriti dumneavoastra pe noi, cei inculti, unde se afla ea, in ce oras, pe ce strada, la ce numar?
Si tot, apropo de educatie, nici eu personal si nici ceilalti colegi de forum care si-au exprimat nemultumirile cu privire la acest "colt de rai" reprezentat de pensiunea Mai, nu am facut comentarii legate de nivelul educational al celor care au exprimat opinii pozitive. Asa ca sfatul meu politicos ar fi sa va abtineti de la caracterizarea niste oameni a caror singura vina este aceea de a nu avea aceleasi gusturi ca si dumneavoastra, aici nereferindu-ma doar la cat vanat, cata rata sau cate vinuri fine am consumat fiecare de-a lungul vietii.
- Feb.2023 Scump, pentru conditii cel mult modeste — scris în 19.02.23 de MAROX din PITESTI - nu recomandă
- Feb.2021 Un sejur pe care il voi dori mereu!!! — scris în 11.04.21 de ux119211 din ZăRNEşTI [BV] - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Prea scump pt ce ofera — scris în 08.09.20 de ux117500 din TIMIșOARA - nu recomandă
- Jan.2019 Nu mai merg acolo — scris în 26.01.19 de NicoletaAra* din POPEşTI-LEORDENI [IF] - nu recomandă
- Jan.2018 Nu mergeti acolo !!! — scris în 06.02.18 de nicpas din CLUJ - nu recomandă
- Aug.2017 Pensiunea Mai — scris în 24.08.17 de Liana27 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2016 Despre 'Pomul laudat'., . — scris în 20.08.16 de Gemma din BUCUREşTI - nu recomandă