Un loc de odihna
Mi-am dorit f mult sa vizitez Marginimea Sibiului si am ales aceasta locatie pt piscina si balcoanele din lemn cu flori.
Cazarea a fost decenta dar nu luxoasa, nu e la nivelul de 5 margarete, cel putin in camerele standard , nu stiu in rest. In schimb camera are un pat mare cu o saltea f.comoda m-am odihnit f. bine.
Piscina este curata, muzica ambientala si sezlonguri comode, apa in schimb e destul de rece dar cu un pic de miscare, e buna. Nu mi-a placut ca sezlogurile se rezervau prin telefon de catre persoane din afara pensiunii iar cei din pensiune nu aveau prioritate asa cum mi se pare normal.
Restaurantul e scump mai ales la bauturi. Mi-a placut f. mult si recomand tocanita de vitel MAi, excelenta.
Personalul amabil si d-na Maria, gazda pensiunii, f. draguta, vorbareata si atenta la nevoile turistilor.
Zona f. frumoasa cu un aer curat, recomand celor care cauta linistea.
Trimis de eva* in 22.07.15 10:43:00
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (eva*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Feb.2023 Scump, pentru conditii cel mult modeste — scris în 19.02.23 de MAROX din PITESTI - nu recomandă
- Feb.2021 Un sejur pe care il voi dori mereu!!! — scris în 11.04.21 de ux119211 din ZăRNEşTI [BV] - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Prea scump pt ce ofera — scris în 08.09.20 de ux117500 din TIMIșOARA - nu recomandă
- Jan.2019 Nu mai merg acolo — scris în 26.01.19 de NicoletaAra* din POPEşTI-LEORDENI [IF] - nu recomandă
- Jan.2018 Nu mergeti acolo !!! — scris în 06.02.18 de nicpas din CLUJ - nu recomandă
- Aug.2017 Pensiunea Mai — scris în 24.08.17 de Liana27 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2016 Despre 'Pomul laudat'., . — scris în 20.08.16 de Gemma din BUCUREşTI - nu recomandă