PLUSURI
- locatie aproape de Bucuresti;
- piscina;
- cadrul natural;
- tarife rezonabile (avand in vedere ca nu platesti accesul la piscina, biliard, tenis de masa etc.);
- ospitalitatea gazdelor;
- sistemul de autogospodarire (pensiunea pune la dispozitie un arsenal intreg de vesela, tacamuri, articole de gratar etc.);
MINUSURI
- camere si bai mici;
- sunt prea multe camere in raport [cu] spatiul de recreere al pensiunii (daca toti turistii si-ar petrece timpul la pensiune nu ai avea loc sa arunci un ac);
- aglomeratia la ora meselor - in special la gratar (tot datorita numarului mare de turisti);
- exista doar un foisor (pe site sunt date 3 foisoare) - celelalte 2 "foisoare" sunt de fapt niste mese langa cladire acoperite de copertine retractabile;
- dispunerea piscinei (spre strada - toata lumea care trece pe strada se holbeaza inauntru - sa nu mai vorbesc cand vin gunoierii, ca lasa si o "mireasma"). As recomanda proprietarilor sa monteze placi de policarbonat pe gardul dinspre strada.
Cu toate cele prezentate mai sus, noi ne-am simtit ok. Am avut noroc ca majoritatea celor cazati in acea perioada, erau mai in varsta (ca noi) si cautau plimbarile in natura si noi ne-am putut bucura singuri de piscina.
Din cate am vazut acolo pensiunea nu duce lipsa de turisti; daca nu suna telefonul, la 2-3 ore intra cineva si intreaba de cazare.
In concluzie, cu mici retusuri se poate ajunge la un maxim de confort.
Trimis de radar in 24.08.11 12:56:37
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SĂRATA MONTEORU [BZ]. A mai fost în/la: Muntenia, Moldova, Dobroge, Banat, Bucovina, Crisana, Ardeal etc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (radar); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2012 O experienta neplacuta — scris în 24.08.12 de eliadib din BACAU - nu recomandă
- Aug.2011 Experienta nu foarte placuta! — scris în 14.08.11 de Raluca Popa* din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2010 O relaxare binevenita — scris în 13.02.11 de ralphy din CONSTANTA - RECOMANDĂ