La invitatia unor prieteni, am ajuns la Targoviste, un oras minunat, la Pensiunea Loteia, aflata la poalele manastirii Dealu, locul unde a fost ingropat capul lui Mihai Viteazu (cel putin asa se spune).
Pot spune ca am intalnit acolo un personal foarte primitor, mancare buna, iar de priveliste ce sa mai zic; o promenada minunata a orasului Targoviste.
Toata ziua ne-am jucat voley, fotbal, am facut baie in piscina (apropo, super tare, eram singuri in toata piscina). Pensiunea detine 1 teren artificial de voley, si un teren artificial de fotbal.
Copii s-au distrat si ei foarte bine, S-au dat in leagane (special amenajate pentru copii) si s-au alergat toata ziua pe dealurile de la poalele manastirii Dealu.
Per total a fost o excursie reusita. !
Trimis de DaNywwjd* in 08.09.10 11:37:08
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (DaNywwjd*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
5-6 zile intr-o pensiune in Targoviste? Trebuie sa fi avut o super echipa daca nu v-ati plictisit atatea zile acolo
Ceva foto cu pensiunea si imprejurimile?
fotografii din acel sejur aveti cumva? S-ar putea incarca pe site?
Am sa revin zilele urmatoare si cu fotografii. Dar pana atunci cred ca puteti sa vedeti fotografii si pe site-ul pensiunii. Din cate am vazut au destule fotografii. Si sunt asemanatoare cu ale mele!
Site-ul web prezinta, de multe ori, imagini profesionale, de marketing, cateodata cosmetizand realitatea.
In mod evident, fotografiile incarcate de turistii care au platit pentru un sejur acolo sunt dincolo de orice fel de astfel de eventuale suspiciuni, astfel ca ele sunt - in opinia mea - de sute de ori mai relevante.
Asteptam fotografiile tale de acolo.
Cat te-a costat sejurul la aceasta pensiune ai putea sa ne spui.
Era 120 RON camera matrimoniala , + 15 RON micul dejun/pers , iar daca vroiam sa mancam ceva la pranz sau seara , ne faceau orice vroiam , iar preturile difereau in functie de ceea ce vroiam.
Era vorba de nişte fotografii... Ai uitat? A trecut ceva timp... Sti ce se spune: o imagine face cât o mie de cuvinte!
- May.2015 Foarte multumiti de alegere! — scris în 16.06.15 de Roxana27 din GALAţI - RECOMANDĂ