Cazare lângă gară, nu prea te aștepți să fie liniște sau cine știe ce condiții dar pentru o noapte, fiind in trecere, am decis să încercăm. Camera primită a fost mare, foarte curată, baia la fel, cu sapunuri, gel de duș si 4 prosoape impecabile.
Camera primită a avut frigider, in rest, dacă dorești frigider costă 10 lei pe zi (camera cuplului cu care am călătorit nu avea frigider, era și mai mare decât a noastra iar prețul a fost de 100 RON)
Pensiunea este foarte bine izolată fonic, deși linia de tren este cam la 30 de metri nu am fost deranjati de trenurile care au trecut pe timpul nopții.
Dacă ajungeți acolo, fiți pregatiți cu marunt pentru loc de parcare pentru că locurile pensiunii sunt limtiate la 4-5, pe trotuar, la care e imposibil să ajungi dacă parcarea cu plata e plină.
Pensiunea este situată în imediata apropiere a telegondolei și la câteva minute de centrul orașului așa că o seară petrecută lângă gară s-a transformat într-o plimbare foarte plăcută.
Trimis de gebret in 21.08.12 16:22:27
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PIATRA NEAMȚ.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gebret); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2020 Un sejur minunat — scris în 20.09.20 de ux117657 din BâRLAD [VS] - RECOMANDĂ
- Nov.2017 O noapte friguroasa — scris în 01.12.17 de calingrigorescu din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2015 Deosebit — scris în 10.06.15 de dragos1979 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Oct.2014 Piatra Neamt - Economic. Pensiunea Lido — scris în 24.10.14 de andrei2 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2013 Raport pret / calitate excelent — scris în 13.12.13 de Cornelia Lalu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Bucurosi... ca am scapat cu bine. — scris în 22.09.13 de Marian999* din - nu recomandă
- Jun.2013 Film de groaza — scris în 06.06.13 de ovidescu din BUCURESTI - nu recomandă