Am petrecut la pensiunea Lidana revelionul 2013-2014 (vezi impresii), mini vacanța de 1 Mai 2014 și revelionul 2014-2015.
Am revenit pentru că locația se află într-un cadru natural de excepție, iar serviciile de cazare și masă (se gătește după rețete tradiționale bucovinene) se mențin de bună calitate.
Poate ar trebui îmbunătățit semnalul de internet în camere.
Și, ca să explic, pe scurt, titlul postării: cina festivă de revelion, grupurile de colindători te țin conectat la magia sărbătorilor de iarnă, la fel și ”ceremonia” de tăiere a porcului și plimbarea cu sania trasă de cai; cina câmpenească (din a doua zi a anului) cu foc de tabără și grătar, toate învăluite în aromele de ”poale-n brâu”, vin și țuică fiartă. Programul prezentat în oferta postată pe internet este respectat 100%, ceea ce nu se întâmplă la toate unitățile care oferă pachet turistic de revelion.
În curând pensiunea LIDANA va oferi turiștilor noi servicii în Centrul de agrement nou construit, dotat cu piscină, biliard, bowling, spațiu de joacă pentru copii, parcare. Vom reveni cu plăcere în vacanța de vară!
Trimis de light_constant in 09.01.15 20:28:52
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (light_constant); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Dec.2018 Revelion de poveste — scris în 03.01.19 de Mihaela2019 din BOTOşANI
- Dec.2018 Un Revelion excelent! — scris în 03.01.19 de SORINIONESCU din BOTOşANI - RECOMANDĂ
- Nov.2018 Un workshop reusit — scris în 18.11.18 de BRINDUSA GUGU din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Oct.2018 O experiență groaznică! — scris în 21.10.18 de NelyMary din BACAU - nu recomandă
- Nov.2017 Foarte frumos! — scris în 14.11.17 de Simplu din BRODINA (IZVOARELE SUCEVEI) [SV] - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Lidana - coțcărie — scris în 25.06.17 de dorin77 din SUCEAVA - nu recomandă
- Apr.2017 Lidana — scris în 28.04.17 de iulia bos din IAşI - RECOMANDĂ