Pensiunea LIDANA- model de servicii turistice de calitate
In fiecare din ultimii 3 ani am petrecut cate o saptamana de vacanta in diverse locatii (pensiuni) din Bucovina, atat vara cat si iarna.
Insa la pensiunea LIDANA, unde am petrecut revelionul 2013-2014, am gasit ceea ce rar gasesti: cazare foarte buna (corespunzatoare clasificarii de 4 stele a unitatii), masa cu produse traditionale (toate pregatite "ca la mama acasa"), obiceiuri de iarna specifice zonei "puse ïn scena" de oameni inimosi ai locului, personal amabil si profesionist, intr-un cuvant - un exemplu de servicii turistice de foarte buna calitate.
Proprietarii pensiunii au petrecut revelionul alaturi de oaspeti, straduindu-se si reusind sa fie gazde foarte bune, iar programul anuntat al sejurului a fost in totalitate respectat. Prin urmare avem toate motivele sa felicitam inca o data gazdele, sa recomandam pensiunea prietenilor/cunoscutilor si, nu in ultimul rand, sa revenim si in vacanta de vara 2014.
Trimis de light_constant in 16.02.14 16:39:40
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (light_constant); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@light_constant: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Dec.2018 Revelion de poveste — scris în 03.01.19 de Mihaela2019 din BOTOşANI
- Dec.2018 Un Revelion excelent! — scris în 03.01.19 de SORINIONESCU din BOTOşANI - RECOMANDĂ
- Nov.2018 Un workshop reusit — scris în 18.11.18 de BRINDUSA GUGU din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Oct.2018 O experiență groaznică! — scris în 21.10.18 de NelyMary din BACAU - nu recomandă
- Nov.2017 Foarte frumos! — scris în 14.11.17 de Simplu din BRODINA (IZVOARELE SUCEVEI) [SV] - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Lidana - coțcărie — scris în 25.06.17 de dorin77 din SUCEAVA - nu recomandă
- Apr.2017 Lidana — scris în 28.04.17 de iulia bos din IAşI - RECOMANDĂ