Am petrecut Revelionul care a constat in 5 nopti la Pensiunea Lidana.
Celor care au fost acolo nu pot decat sa le reconfirm ca impresiile mi-au fost de real folos.
Am fost intampinati de d-na Maria administratora pensiunii care in toate aceste zile s-a ocupat in mod deosebit ca sa ne simtim bine si sa petrecem zile de neuitat.
Personalul pensiunii format din tineri a fost de apreciat - nu a existat sa le cerem ceva si sa nu primim in cel mai scurt timp - unii oaspeti cereau pentru copii ochiuri dimineata in loc de omleta gata facuta, expresso in loc de cafea turceasca, etc - nu a existat unul care sa nu primeasca rapid ce a cerut.
Mancarea facuta traditional si din produse de casa - ciorba Radauteana, de hribi, de fasole cu afumaturi, supa de pui, pomana porcului, clatite cu hribi si piept de pui, tot ceea ce a fost inclus in meniul prezentat pt cele 5 zile a fost facut la modul excelent. Vin alb si rosu demisec si demidulce, afinata, palinca- la discretie. program cu alai de uratori cu prezentare a traditiile de Anul Nou, copii care ne-au urat in noaptea de revelion, DJ cu muzica de calitate pentru toate gusturile, poale in Brau firbinti servite in cosulete de nuiele in Ajunul Anului Nou si la plecarea din Pensiune, piftie, peste la gratar, traditionalele sarmale in vita de vie si varza cu afumatura invelite in varza, gratar facut in aer liber.
Imi pare rau sa observ ca sunt persoane care au reclamatii de facut mai ales ca in toata persoana sejurului nu am observat familie care sa nu manance cu placere din bunataturile oferite de gazde si nici copii care sa se ridice de la masa fara sa fi mancat cu placere.
Am fost in strainatate la multe All Inclusive dar ceea ce ne-au oferit la pensiunea Lidana intrece cu mult ceea ce am trait pana acum.
ospatarul sa stea dupa noi pana la 1-2 noaptea si dimineata sa fie la 7 gata cu micul dejun, pentru pranz nu conta ora la care soseai - ca era 2,3, 4 sau 5 erai binevenit si in cel mai scurt timp aveai masa asezata cu bucate calde.
Nu am auzit niciodata nu avem, nu se poate sau e prea tarziu.
de apreciat intregul colectiv al pensiunii - cu dragoste ma voi intoarce.
Am cumparat la plecare zacusca de hribi si dulceara de fragute - toate facute la pensiune de un gust nemaipomenit.
Camerele incalzite, generoase si bai suficient de mari plus ca erau dotate ci sapun, sampon si gel de dus.
Am participat la taierea porcurlui, s-a servit sorici cu palinca sau vin fiert.
Dimineata explodai de bunataturi traditionale facute de casa-toba, lebar, caltabos, muschi tiganesc, dulceturi, lapte batut de casa.
revelionul cu foc de artificii, pe langa traditionalele piftie, icre, peste la gratar, fripturi, sarmale, crema de zahar ars cu inghetata, tort, bautura din belsug - ma repet dar vreau numai sa vada si cine stie sa aprecieze munca celor de la Lidana.
Singurul pacat a fost lipsa zapezii - in rest recomand pensiunea atat in timpul iernii cat si in timpul verii.
Imi pare rau ca sunt si persoane care se pare ca nu au apreciat ospitalitatea gazdelor - si ceea ce ma mira cel mai mult este ca si persoane care au fost si au laudat pensiunea se aliaza sau dau dreptate altor persoane care din anumite motive mai mult sau mai putin realiste vor sa loveasca in munca acestor oameni.
Pentru orice intrebari va stau la dispozitie cu mai multe detalii.
Pentru Pensiunea Lidana - tineti-o tot asa si nu va faceti probleme - lumea va apreciaza - si din familiile cu care m-am imprietenit la Lidana cel putin 3 impartasesc acelasi sentiment ca al meu.
Trimis de mihai2000 in 08.01.12 21:01:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VAMA. A mai fost în/la: Pitesti, Mamaia, Predeal, Sinaia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mihai2000); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Dec.2018 Revelion de poveste — scris în 03.01.19 de Mihaela2019 din BOTOşANI
- Dec.2018 Un Revelion excelent! — scris în 03.01.19 de SORINIONESCU din BOTOşANI - RECOMANDĂ
- Nov.2018 Un workshop reusit — scris în 18.11.18 de BRINDUSA GUGU din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Oct.2018 O experiență groaznică! — scris în 21.10.18 de NelyMary din BACAU - nu recomandă
- Nov.2017 Foarte frumos! — scris în 14.11.17 de Simplu din BRODINA (IZVOARELE SUCEVEI) [SV] - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Lidana - coțcărie — scris în 25.06.17 de dorin77 din SUCEAVA - nu recomandă
- Apr.2017 Lidana — scris în 28.04.17 de iulia bos din IAşI - RECOMANDĂ