Aici mi-am aniversat... o varsta rotunda! Am plecat 6 prieteni la drum, dorind sa evadam din cotidian si sa fugim de griji, de poluare, de stres.
Am ales o pensiune de pe net, nu foarte departe de Iasi, orientandu-ne dupa cateva fotografii (f putine) si sperand sa nu fie "prelucrate" in photoshop.
Ajunsi la pensiune am fost foarte foarte placut impresionati. Un apartament superb, la mansarda, cu 2 dormitoare si un living, foarte modern mobilate toate, o baie foarte frumoasa, 6 halate de baie, 6 perechi de papuci de unica folosinta, internet wireless, vedere frumoasa, foisor cu gratar si leagan in curte, brazi, verde... superb. (Apartamentul a costat 300 ron - pentru 6 persoane - ni s-a parut f convenabil).
La restaurant, conditii foarte bune, mancare diversificata, muzica... ce mai... a fost atat de frumos, incat am uitat cati ani implineam si ne-am distrat ca niste adolescenti;)
Pensiunea are piscina, masa de ping pong, jacuzzi... chiar ai cu ce sa-ti ocupi timpul in mod placut.
Din toate pensiunile din zona pe care le-am mai vizitat (si am vizitat destule) este una dintre cele mai frumoase si mai relaxante.
Trimis de Bonsai78 in 01.04.12 00:25:16
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VATRA DORNEI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Bonsai78); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Fiind vorba despre un sejur mai vechi de 3 ani, in conformitate cu Regulamentul saitului (vezi Capitolul 1, lit. B], pct. 4), review-ul se publica fara PMA, el putand fi insa votat cu +/-1
- Sep.2020 O locatie in care poti sa te autoexilezi pentru un sfarsit de saptamana — scris în 03.10.20 de Donutz din SIBIU - RECOMANDĂ
- Feb.2018 Nu recomand cazarea! — scris în 17.02.18 de maria gavril din PLOIEşTIORI [PH] - nu recomandă
- Oct.2017 Excelent, minunat — scris în 16.10.17 de vbradea din BISTRIţA - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Dezamagire — scris în 02.08.17 de pircico din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2015 Un fel de team-building — scris în 03.01.16 de andreichis din IAşI - RECOMANDĂ
- Nov.2015 O experiență oribilă — scris în 08.11.15 de gianinaa din SUCEAVA - nu recomandă
- Aug.2015 Teapa de la Le Baron — scris în 30.08.15 de CrudeS din BUCURESTI - nu recomandă