Am fost la aceasta pensiune impreuna cu familia si ne-am simtit minunat. Serviciile au fost de buna calitate si personalul amabil. Imprejurimile sunt deosebite si acest lucru ne-a convins sa venim si alta data.
Trimis de LEON in 15.12.11 21:12:27
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (LEON); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articolul a fost selectat pentru o încercare de îmbunătăţire.
Așteptăm pentru început un set minimal de poze care sa ilustreze prezenţa acolo în calitate de turist plătitor.
NOTA: Fotografiile nu vor fi făcute publice, dacă se solicită expres acest lucru. Ele vor fi analizate de către un membru al echipei tehnice şi, dacă este convins de veridicitatea lor, le şterge şi ne comunică rezultatul, sau poate chiar el să publice articolul, după ce vor fi şterse inclusiv aceste dialoguri "premergătoare", fără utilitate ulterioară.
Evident, putem publica articolul şi fără poze. Dar având în vedere că în ultimele ore suntem pur şi simplu "bombardaţi" cu astfel de "impresii" de 20 de cuvinte, fără nicio poză, dar cu note de 10 pe linie... Chiar dacă noi vă credem pe cuvânt, publicarea acestora aşa cum le primim ar face mai degrabă un deserviciu pensiunii, stârnind îndoieli cititorilor care vor vedea 'avalanşa' de laude care urmează unor impresii mai puţin elogioase, dar mai bine susţinute... Încă mai puteţi edita textul şi să prezentaţi mai pe larg experienţa de acolo.
Mulţumesc pentru înţelegere, orice decizie finală adoptaţi.
@LEON: din experienta anilor scursi de la infiintarea site-ului, iti pot spune ca recomandari croite pe modelul celor de mai sus (extrem de laconice) au de obicei efectul contrar celui scontat - oamenii tind sa nu aiba incredere in ele si sa le considere drept tentative de reclama din partea apropiatilor patronilor.
Te-as ruga sa reflectezi la cele de mai sus si sa incerci sa aduci completari folosind functia EDIT sau scriindu-le la rubrica de fata, "Ecouri". Sau macar sa incarci cateva fotografii din sejur care sa risipeasca eventualel indoieli...
Desi a fost anuntat automat asupra solicitarilor de mai sus, din pacate autorul nu a mai intrat pe site.
Pentru ca - subliniez acest lucru - nu avem indicii / dovezi despre neconformitatea cu Regulamentul, publicam acest "review" asa cum e, dand posibilitatea fiecarui cititor sa-si formeze propria opinie despre aceste recomandari.
- Sep.2020 O locatie in care poti sa te autoexilezi pentru un sfarsit de saptamana — scris în 03.10.20 de Donutz din SIBIU - RECOMANDĂ
- Feb.2018 Nu recomand cazarea! — scris în 17.02.18 de maria gavril din PLOIEşTIORI [PH] - nu recomandă
- Oct.2017 Excelent, minunat — scris în 16.10.17 de vbradea din BISTRIţA - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Dezamagire — scris în 02.08.17 de pircico din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2015 Un fel de team-building — scris în 03.01.16 de andreichis din IAşI - RECOMANDĂ
- Nov.2015 O experiență oribilă — scris în 08.11.15 de gianinaa din SUCEAVA - nu recomandă
- Aug.2015 Teapa de la Le Baron — scris în 30.08.15 de CrudeS din BUCURESTI - nu recomandă