De-a lungul anilor am tot strabatut acele clasice drumuri (cel putin pt mine) Bran-Predelut-Moeciu-Fundata-Rucar. In acest weekend am descoperit o zona noua unde am petrecut cateva zile minunate. Este vorba de comuna Simon (la numai 3 km de Castelul Bran).
Am gasit cazare la Pensiunea Laura, o vila foarte draguta care ofera conditii foarte bune de cazare, acces la bucatarie utilata si o gradina cu mult spatiu verde. Proprietarii pensiunii abia i-am vazut deci nu ne-au deranjat deloc.
Ceea ce mi-a placut foarte mult in zona este posibilitatea de a face plimbari si trasee montane inclusiv in cadrul Rezervatiei (P. S. : este interzis accesul auto... only by foot: -)
Recomand aceasta locatie tuturor iubitorilor de munte si... ca pont... inainte de intrarea in rezervatie (mai exact de sfarsitul comunei) este o pensiune "Mama Cozonacilor" de unde se poate cumpara cozonac si placinta cu branza si stafide foarte bune... (noi am luat vreo 2 kg in plus). Las pozele sa vorbeasca...
Trimis de Tempo in 22.08.11 20:23:13
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Tempo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2015 O pensiune decenta — scris în 03.09.15 de RalukB din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2013 Pensiunea LAURA - de ce? — scris în 31.10.13 de silvia tudoran din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2009 Obisnuita cazare 'romaneasca' — scris în 28.08.10 de bogdan_andrei din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2009 Vom reveni — scris în 25.08.09 de paulbotosani din BOTOSANI - RECOMANDĂ