Am fost la aceasta pensiune de 5 stele cazatoare, abia ajunsi ni s a cerut sa achitam camerele, ne am mirat pt. ca era prima oara cand se cerea achitarea cazarii, apoi am inteles de ce.
Apartamentul era un dezastru, incepand de la toate petele de pe fotolii, pânzele de paianjeni in orice colt al camerei, prosoapele albe, din baie, care devenisera galbene, televizorul care nu mergea, geamurile nu au fost curatate de ceva ani buni, lipsa de caldura si cel mai presus mirosul de la canalizare groaznic.
Am intrebat de ce e mirosul acela de canalizare, s a ridicat din umeri spunand ca ei nu stiu si ca e prima data, desii din comentariile anterioare vad ca problema persista de ceva vreme, adica ceva ani.
Zona este foarte frumoasa merita vizitata, cazare gasiti in alta parte, evitati aceasta pensiune care este intr o stare deplorabila, atat sanepid ul cat si pompierii ar trebuii sa le faca o vizita.
Trimis de dna 777 in 10.10.13 06:14:33
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dna 777); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.39865600 N, 23.43730800 E - neconfirmate încă
@dna 777: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@dna 777: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Nov.2013 Mizerabil — scris în 15.11.13 de emilmunteanu* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2012 Ar fi putut fi o minivacanta reusita — scris în 23.07.12 de caltur din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2012 Un sejur de vis — scris în 13.11.12 de maria89 din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Apr.2012 O vacanta de neuitat !!! — scris în 12.05.12 de pepenescu_gabi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2011 Foarte rau — scris în 04.04.12 de kvr din GALATI - nu recomandă
- Aug.2009 Un loc de vis — scris în 14.07.10 de andrasb din SIBIU - RECOMANDĂ