Am fost la pensiunea Laguna Albastra in we 13-15 Mai. Am fost un grup de 21 de persoane si pot spune ca a fost foarte bine. Noi ne-am simtit toti bine... ceea ce este mare lucru avand in vedere ca am fost 21 de persoane.
Chiar daca au fost mici incurcaturi... am trecut peste ele avand in vedere ca tot personalul, inclusiv propietarii au incercat sa remedieze. Daca vrei sa fi carcotas vei gasi de comentat si la 5 stele +.
Mancarea a fost foarte buna, bine gatita, portii mari.
Camerele sunt mari, cu balcon gen terasa (f lat), baile sunt si ele mari, decente.
Daca ar fi sa merg in Murighiol, cu siguranta as merge tot aici. Cel putin stiu la ce sa ma astept atunci cand dau banii.
Noi am facut si plimbare cu barca (3 ore) si o recomand tuturor care ajung in zona. Domnul care a condus barca a fost foarte amabil, ne-a descris toata zona prin care ne-a plimbat.
Trimis de erikca_m in 16.05.16 10:45:09
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MURIGHIOL.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (erikca_m); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 74&ridAnt=68637
@Zoazore: Madalina este o persoana care si - a petrecut we la locatia mentionata si si-a scris parerea.
- Aug.2022 Evitati Laguna Albastra — scris în 31.08.22 de ux127064 din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2019 Un sejur de 'neuitat' — scris în 19.08.19 de carmencojo29 din BUZAU - nu recomandă
- Jul.2018 Pensiunea Laguna Albastră de la Murighiol - condiții bune de cazare — scris în 15.11.18 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Nunta de argint — scris în 13.06.18 de icata24 din RUGBY
- Jun.2018 Laguna Albastră, castelul Zânei Zbanghii și-al dragilor ei prieteni — scris în 11.06.18 de Zoazore din BRăILA
- Jun.2018 Superb — scris în 11.06.18 de iulian68 din BUCUREșTI
- Jun.2018 O locatie deosebita — scris în 11.06.18 de aurora56 din TULCEA - RECOMANDĂ