Trebuia sa stau in aceasta locatie 5 nopti, dar dupa prima noapte nu am stiut cum sa plec mai repede. Am fost 2 cupluri si ni s-a spus ca vom fi cazati in cladiri separate, dar nu ni s-a spus ca unii dintre noi vom sta intr-o camera deasupra restaurantului (cu intrare prin restaurant!) si cu vedere la strada.
Tin sa spun ca persoana care a facut rezervarea a specificat ca dorim liniste. Ni s-a spus ca vom avea parte de ea. Minciuna cat pensiunea de mare.
Eu care am avut "norocul" de a nu sta in camera cu vedere la strada, am stat intr-o camera ok ca conditii, dar sub al carei balcon era legat un dulau care a latrat (impreuna cu altii caini care bantuiau prin curte), absolut toata noaptea. Asa de rau a fost ca ne-am aruncat fructele de prin geanta (dupa caini) in speranta ca se vor potoli. Deci, liniste 0.
Apoi, restaurantul aranjat traditional, asa cum am citit intr-un alt review, totul era din ograda Metro. Dureaza o eternitate comanda, piperat la pret si per total dezamagitor. Mancare, 0.
Piscina MIZERABILA. Plutea parul intr-o apa verzuie, precum algele!!
Curtea mare si ok. Nu pot sa spun mai mult despre, pentru ca am fost atat de dezamagiti, incat nu am mai avut taria sa vedem si altceva.
Trimis de aerandria* in 09.08.15 22:33:08
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SĂCEL [MM].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (aerandria*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@aerandria - Am retras notele acordate unităţii - conform regulamentului (1. B. 7), nu e acceptabilă evaluarea multiplă a unei unităţi de cazare de către membrii aceluiaşi grup sau ai aceleiaşi familii, pentru un sejur comun — vezi impresii
Te-am ruga să (re) verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA/. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- May.2024 O vacanta de Paste minunata — scris în 06.05.24 de Septimiu B din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Sep.2022 O minivacanță stricată — scris în 27.09.22 de Popescu 2022 din BRAşOV
- Jun.2022 Gust amar... — scris în 14.06.22 de ux125331 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Dec.2021 O vacanta doar visata — scris în 30.12.21 de ux123212 din TIMIșOARA - nu recomandă
- May.2021 Sejur pansiunea Lacramioara mai 2021 — scris în 23.05.21 de ux119778 din BISTRIţA - nu recomandă
- Dec.2020 O pensiune superbă din toate punctele de vedere — scris în 30.12.20 de ux118197 din SLATINA - RECOMANDĂ
- Dec.2018 Crăciun de vis! — scris în 07.01.19 de Gabi siVasile din CONSTANţA - RECOMANDĂ