1. se recunosc comentariile facute de concurenta sau fitosi.
2. am fost 5 familii cu media 60 ani, din Buc, Bv. Bz, Bh,
seara am adus 4 lautari iar gazda s-a pliat pe mica noastra petrecere, fara reprosuri, fara restrictii.
Doamna gateste excelent (se implica si Dl.) si ne-au facut sa ne simtim bine.
Nu a scartait nimic prin camere iar saltelele au fost pe placul oaselor noastre.
Gazda a fost mereu alaturi de noi, s-a interesat de nevoile noastre ca sa ne simtim bine.
Revenim oricand cu placere.
florin
Trimis de florinn1 in 09.09.13 23:37:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (florinn1); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@florinn1: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Nivelul redus de detaliere clasifică articolul sub pragul de publicare (sau undeva la limita lui). Din acest motiv, impresiile nu primesc PMA standard, alocate în mod obişnuit fiecărui articol încărcat pe sait [PMA standard = puncte de mulţumire-apreciere standard = din partea echipei administrative].
Sperăm să găseşti însă timp / disponibilitate pentru a completa un set minim de aspecte - referitoare, de exemplu, la camere, bucătărie & masă, alte facilităţi oferite de unitate; împrejurimi, drumul până acolo, etc - eventual un set minimal de fotografii din (mini) sejur, astfel încât să putem totuşi reda articolului "votul saitului" -- şi, implicit, posibilitatea de votare a lui de către ceilalţi membri.
Completările se pot aduce prin rubrica ECOURI (cea de faţă).
@florinn1: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
buna ziua! dumneata chiar crezi ca toti cei care au fost la aceasta pensiune si au luat PLASA sunt fitzosi??? atunci cred ca nu prea ati vazut si alte pensiuni sau hoteluri care isi respecta standardele de calitate si servicii. era putin ciudat sa minta unul dar... atatia!!! .
- Jun.2017 Recomand cu caldura — scris în 09.06.17 de Crisan Dana din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Feb.2017 Nu recomand — scris în 06.02.17 de ConstantaA din GALAţI - nu recomandă
- Jul.2014 Recomand cu incredere — scris în 01.08.14 de mihalupu7* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2014 Un loc incantator, un colt de rai — scris în 18.05.14 de Soarele din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- May.2014 Un weekend perfect — scris în 12.05.14 de best81 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- May.2014 De vis — scris în 04.05.14 de CIANTO din ROSIORI DE VEDE
- May.2014 Recomand — scris în 04.05.14 de Ghelbi din ROSIORI DE VEDE - RECOMANDĂ