Liniste si relaxare
O zona linistita, un peisaj superb, conditii de cazare excelente, gazde primitoare.
Recomand cu toata increderea aceasta locatie.
Trimis de adarubada in 05.03.12 07:36:40
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adarubada); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@adarubada: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Aici încercăm să oferim totuşi informaţii cât mai detaliate despre locurile descrise. Ai putea, te rugăm, să revii cu ceva amănunte? Măcar despre drum, alte servicii (internet?). Mulţumim,
la finalul lunii aprilie doresc sa imi petrec un weekend in zona Moeciu-Bran si ma uit atent pe review-urile de pe site. Am vazut ca vila are doua pareri negative destul de clar argumentate iar review-ul tau nu imi da prea multe detalii.
Este posibil ca in timpul scurs proprietarii pensiunii sa-si fi schimbat serviciile si atitudinea dar am rugamintea sa imi spui mai multe despre cazarea ta in aceasta locatie.
Mersi,
Alex
- Jun.2017 Recomand cu caldura — scris în 09.06.17 de Crisan Dana din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Feb.2017 Nu recomand — scris în 06.02.17 de ConstantaA din GALAţI - nu recomandă
- Jul.2014 Recomand cu incredere — scris în 01.08.14 de mihalupu7* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2014 Un loc incantator, un colt de rai — scris în 18.05.14 de Soarele din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- May.2014 Un weekend perfect — scris în 12.05.14 de best81 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- May.2014 De vis — scris în 04.05.14 de CIANTO din ROSIORI DE VEDE
- May.2014 Recomand — scris în 04.05.14 de Ghelbi din ROSIORI DE VEDE - RECOMANDĂ