![](/images/printer_off_32.png)
In data de 7 septembrie am plecat pt. un mic sejur in Delta Dunarii, la noroc, negasind cazare pe net.
Norocul incepatorului, (era prima iesire in Delta) a fost Pensiunea "la Tavi". O oaza de verdeata si de liniste pt. noi, veniti din harmalaia si agitatia orasului.
Gazda = un tanar deosebit care stie sa isi trateze oaspetii. Pe langa faptul ca in cele trei zile petrecute la "Pensiunea la Tavi" ne-am simtit minunat, Tavi, care este si un ghid bine scolit, ne-a oferit o plimbare cu barca, plimbare ce ne-a lasat muti de incantare: nu se poate descrie in cuvinte ceea ce am simtit cand ne-a dus cu barca printre bancurile de nuferi albi si galbeni, printre lebede si pelicani.
A fost de poveste. Ce sa va mai spun, as merge oricand acolo cu garantia ca nu voi regreta (deja parte din concediul viitor planuim sa ni-l petrecem acolo).
Acest mic sejur in Delta a venit dupa un concediu in Bulgaria.
A fost frumos in Bulgaria dar in Delta a fost minunat.
Nu se poate compara. In incheiere spun doar atat; mergeti la Tavi la Murighiol si o sa imi dati dreptate.
P. S. Mama lui Tavi, d-na Tasa face un bors pescaresc de te lingi pe degete.
Trimis de maria68 in 12.09.13 17:06:02
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MURIGHIOL. A mai fost în/la: Transalpina, Ranca, Pensiunea Casa Marjacu
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (maria68); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.04289760 N, 29.15350300 E - neconfirmate încă
Nu spuneti mai nimic despre cazare, si nici site-ul propriu n- face, doar "8 casute cu conditiile adiacente", ce-o fi aia, so, casutele au baie, au tv, au frigider?
Musai sa mananci la ei si dca da, unde? Am vazut un foisor, pozat de nspe mii de ori din afara, deci multe semne de intrebare, sper sa primim lamuriri, multumim!
@Eugenia55: Buna, Eugenia. Referitor la conditiile de cazare, sa stii ca sunt super: casutele sunt foarte spatioase, duble sau triple, cu televizor si baie. Frigiderele (doua la numar) se afla in bucataria utilata cu tot necesarul pregatirii unei mese. In curte se gaseste si un barbeque. Pentru noi (am fost opt persoane), farmecul unei iesiri in natura a fost sa ne pregatim singuri o saramura sau un gratar. Depinde de fiecare ce isi doreste.
Te salut,
Maria68.
- Aug.2020 Eșec total — scris în 11.08.20 de ux116757 din BUCUREșTI
- Jul.2015 Experiente inedite — scris în 20.07.15 de dragos.olteanu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 O iesire de neuitat — scris în 18.09.14 de Caroluna_Doc din DEUTSCHLAND - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Relaxare si odihna la Tavi — scris în 04.08.12 de PETRONELA 65 din IASI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Relaxare — scris în 30.08.11 de corydia din PITESTI - RECOMANDĂ