Am fost la aceasta pensiune un grup de 8 adulti si 5 copii si ne-am simtit extraordinar.
Pensiunea este foarte curata, cu mobilier deosebit, aranjata cu gust, camere spatioase cu canapea extensibila pentru copii, pat confortabil, lenjeriile curate, baile foarte mari si bine intretinute, cabină de duş, accesorii: feon, prosoape, cosmetice, apa calda permanent si cu presiune fata de alte pensiuni din zona, ferestrele cu plasa de tantari.
Curtea este mare, am apreciat foarte mult linistea desavarsita, spatiile exterioare amenajate foarte frumos.
Reteaua wi-fi exista si functioneaza foarte bine si toate camerele dispun de televizor.
La capitolul mancare, gazdele, niste oameni deosebiti, ne-au servit multiple preparate din peste (bors, saramura, la gratar, icre (minunate), afumat, marinat), dar si alte preparate specifice zonei dobrogene, iar daca nu-ti place pestele meniul este variat, toate preparatele proaspete si foarte important, sunt bio, pensiunea folosind materia prima proprie pentru preparare.
Aveti posibilitatea de a face plimbari cu barca, cu sprijinul gazdelor, noi am fost in plimbare 3 ore, pe canale, unde am vazut minunile florei şi faunei unice în lume.
Ne-am simtit ca in familie, gazdele ne-au respectat si au facut tot posibilul sa ne simtim bine. Au fost preocupati permanent sa ne indeplineasca orice dorinta şi vom reveni cu siguranţă.
În concluzie, o sā ne întoarcem liniștiți la aceastā pensiune impreuna cu alti iubitori de frumos.
Trimis de Cristina B. in 23.05.16 13:15:50
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Cristina B.); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bună recomandarea
@Cristina B. : bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Mutat în rubrica "Pensiunea ''La salcia liniștită'', MURIGHIOL" (nou-creată pe sait)
@Cristina B. - rog aruncă o privire peste următorul link amfostacolo.ro/src_google ... p.php?hid=20301.
- - dacă click simplu nu funcţionează: fă click-dreapta pe acel loc, apoi alege, din meniul ce va apărea, "Ce se află aici" ("What s here?")
- Jul.2024 Vacanță minunata cu familia — scris în 13.07.24 de George303030 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Concediu minunat — scris în 02.09.20 de ux117378 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Vacanța neplăcuta la „Salcia liniștita” - Murighiol — scris în 16.08.20 de sorinc din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 A 2a oara in Delta — scris în 05.11.18 de alina35 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Nu as mai veni aici! — scris în 12.09.17 de Janet22 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2016 O destinatie frumoasa pentru explorarea Deltei — scris în 30.08.16 de IDIS din IAşI - RECOMANDĂ
- May.2016 Un sejur de neuitat — scris în 29.05.16 de Madularea Cristina din CâMPULUNG MUSCEL - RECOMANDĂ