OK pentru intalnire cu colegii sau un weekend de odihna
Situata bine. Usor de ajuns. Chiar visavis de sanatoriul de boli nervoase de pe Valea Rasnoavei.
Restaurant mare. Camere frumoase si mari. Parcare buna. Cladire frumoasa.
Am fost douazeci de prieteni, proprietarii nu au mai inchiriat si la altii, s-au straduit sa avem o sedere placuta.
Pensiune foarte buna pentru baza excursii Bran, Rasnov, Busteni. Deasemenea buna pentru cine nu suporta aglomeratia din Sinaia, Predeal, Busteni. Local, doar odihna si joaca copii in curtea din spate.
Mancare buna, decenta, fara farafastacuri.
La total OK, poate preturile ar merge un pic mai jos. Insa inteleg ca atata vreme cat noi cheltuim pe prostii si nu incercam sa sprijinim turismul intern, gradul de ocupare pe total este mic si de aceea preturile sunt cam mari (nu atat de mari cum am gasit in alte parti pe Valea Prahovei) pentru salariile existente.
Pentru o sedere linistita, intalnire cu colegii, teambuilding, odihna sau plimbare cu copiii fara sa-ti rupa buzunarele, este bine.
Trimis de andrei2 in 29.09.14 11:06:14
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andrei2); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2011 Per total este ok — scris în 26.10.11 de Angelinne din BUCURESTI - RECOMANDĂ