In excursia prin tara am ajuns si La Ponton
Dupa o excursie minunata, aici am gasit un loc excelent de cazare. Pensiunea La Ponton se afla situata pe malul Dunarii, pe soseaua Orsova - Moldova Noua, la aproximativ 15 km de orasul Orsova. Peisajul este dominat de culmile domoale de peste Dunare, farmecul iesirii fluviului din Cazanele Mici, iar mai departe, spre apus de cateva varfuri semete.
Peisajul ce inconjoara pensiunea precum si serviciile oferite aici reprezinta o invitatie la un sejur ori chiar numai un scurt popas in aceasta pensiune.
De la pensiune se pot inchiria barci pentru a face excursii pe Dunare.
Mancarea este proaspata si poate fi servita intr-un peisaj de vis (in septembrie vremea a fost excelenta si ca atare am putut sta afara).
NOTA WM6: am adus si aici textul urmator, publicat intr-un ecou ulterior, dar foarte util:
Camera era curata, destul de mare, cu balcon (vedere la Dunare), cu mobilier nou (noptiere, pat matrimonial), televizor, geamuri termopan, baia noua, apa calda
Mancarea excelenta, variata, iti gateau tot ce doreai din meniu. Noi am ajuns seara si am preferat sa luam pentru copil ciorba de pui, iar pentru noi saramura de peste, desert, sucuri.
As putea spune ca am ajuns sa ne cazam aici printr-un noroc, pentru ca initial am vrut sa stam la pensiunea alaturata unde ne-au spus ca au camere, dar cand au aflat ca stam doar o noapte ne-au zis ca nu mai au. Poate ca pensiunea La Ponton isi astepta clientii :))
Locul de joaca pentru copii (leagane, balansoar, minitopogan) este amplasat pe o suprafata amenajata cu nisip, chiar pe malul Dunarii, fiind despartit de aceasta printr-un gardulet.
Trimis de valy_r310 in 26.04.10 20:19:12
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EȘELNIȚA [MH].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (valy_r310); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.67479720 N, 22.32047690 E - CONFIRMATE
@valy r310 incercam sa venim in intampinarea cititorilor cu cat mai multe informatii si detalii despre locatii. Acest lucru te rugam si pe tine sa-l faci, pentru ca cei ce citesc review-ul tau sa inteleaga motivul pentru care le recomanzi sa mearga la aceasta pensiune.
Pana vei veni cu completari despre cazare, masa, precum si explicatii privitoare la notele acordate la gradul de satisfactie se suspenda PMA atribuite automat.
si ce "scoruri" afiseaza "tabela de marcaj" acolo?
Cam 70 -80 ron camera daca imi amintesc bine. Mancarea era destul de ieftina si portiile mari comparativ cu ce gasisem in celelalte zone unde ne-am cazat in drumetia noastra.
Cred ca preturile si conditiile au mai ''evoluat'', tinand cont ca am fost in urma cu aprox. 2 ani.
cum erau camerele?
Am vazut ca este si loc de joaca ptr copii,povesteste-ne.Ce ai mancat ,ce aveai prin camera,astea sunt detalii de care vrem sa auzim.
As putea spune ca am ajuns sa ne cazam aici printr-un noroc, pentru ca initial am vrut sa ne stam la pensiunea alaturata unde ne-au spus ca au camere, dar cand au aflat ca stam doar o noapte ne-au zis ca nu mai au. Poate ca pensiunea La Ponton isi astepta clientii
- Aug.2019 Un sejur reusit — scris în 09.10.19 de Dorina D din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Deasupra Dunării — scris în 18.08.16 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Peisaje superbe, personal necioplit! — scris în 29.06.16 de Mihe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2016 Peisaj superb, restul chiar lasa de dorit — scris în 04.05.16 de delia07* din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2012 Patroni de pensiune care urasc turistii!! — scris în 25.08.12 de alina9976 din DEVA
- Aug.2012 Un loc incarcat de liniste si frumusete! — scris în 24.08.12 de eduardt2001 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Conditii bune, peisaj splendid — scris în 10.05.13 de FrancescaClara din BUCUREşTI - RECOMANDĂ