Un revelion ratat 2015
Vad aici numai comentarii pozitive, ori sunt membri ai familiei lui Stefan, ori sunt client favorizati au lui Stefan. Realitatea este alta.
Eu si sotul meu, plus o familie prietena am fost de revelion 2015 (30.12.2014 - 02.01.2015).
In primul rand camerele de la etajul 2 sunt incredibil de mici, curatenia lasa mult de dorit, nici macar un cos de gunoi nu au, nici pahare, televizorul/cablu merge cand vrea el, prizele atarna, de aceea imaginea este sub orice critica, baile de nedescris de mici, in baie trebuie sa stai perfect drept ca sa nu te lovesti.
In noaptea de revelion am ramas aproape nemancati cel putin 30 persoane, adica ne-au fost servite aperitivele, pestele si sarmalele, cu pauza de 2 ore intre ele. De la ora 2 pana la 4,30 n-am mai primit nimic, friptura (mixgrilul) au venit pe la ora 4,30. Bineinteles ca aproape 30 de personae deja plecasera la culcare, cum naiba sa mai mananci la 4,30 dimineata? Eu si prietena mea am ramas pentru mult laudatele prajituri, nici nu se mai punea problema sa mai mancam friptura, aveam stomacul inchis de atatia nervi. Prajiturile constau in cateva felii de cozonac taiate pe jumatate, vechi cred de la Craciun, era si incalzit, cu atat mai mult mai rau, cateva felii de salam de biscuit moale si cateva prajiturele tavalite in fulgi nuca de cocos, si astea vechi si incalzite. Asa ca nu am mai mancat nici prajituri. Si toata aceasta servire pentru ca vestitul Stefan vorbise cu 4 familii (8 persoane) si acestea I-au spus sa serveasca mancarea cat mai tarziu, pt acele persoane am ramas noi fara o servire civilizata, chiar daca am platit aceiasi bani, deci cu o noapte de revelion ratata.
Nici macar a doua zi nu si-a cerut scuze fata de noi, ce mai conta, isi incasase banii, era multumit. De factura nici nu se pune problema, nu cred ca a dat la cineva factura pt cei 2000 de ron de familie (2 pers). Sa-ti fie rusine, Stefan, ca ne-ai tratat ca pe niste milogi pt a-i favoriza pe cei 8 (...), care au stabilit cand sa manance 30 de persoane.
Eu nu va recomand aceasta pensiune, mai cautati, sunt multe altele care ofera o cazare civilizata si un tratament civilizat, cu programe mult mai atractive
Trimis de spania1313 in 04.01.15 23:27:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOIECIU. A mai fost în/la: Sinaia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (spania1313); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@spania1313: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@spania1313 -
”Vad aici numai comentarii pozitive,
Mă tem că nu vezi prea bine...
La un grad de recomandare de numai 30 și ceva la sută, e greu de crezut că toți cei care au scris aici ar fi doar rudele lor.
Poate era mai bine să-i fi crezut pe cei care NU recomandau pensiunea, încă de mult timp încoace...
@spania1313: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
@spania1313 - De acord cu Dragos. Si as mai adauga, fara sa aiba legatura cu locatia, ca o servire a felurilor de mancare intr-o noapte festiva, la 2 ore distanta, mi se pare chiar normala.
@Aurici - Daca ti se pare asa de normal, cum iti explicit ca 30 de persoane au renuntat sa mai astepte, la ora 4 dimineata? Toti eram nebuni, nu am mai fost si la alte revelioane, sau ce?
@Dragos - Ai dreptate, nu am fost atenta la comentarii, inainte sa merg la aceasta pensiune.
@spania1313 - Ma refeream strict la exprimarea ta ca felurile erau servite la interval de 2 ore, ceea ce mie mi se pare in regula. Cum ati ajuns la 4 dimineata fara ca toate felurile sa ajunga pe masa este alta poveste de care nu mi-am dat seama. Presupunand ca o petrecere de revelion incepe la ora 21,3 feluri de mancare aduse la interval de 2 ore n-ar fi trebuit sa se intinda pana la ora 4. Cred ca ceva in relatarea ta a scapat de sub control. Poate pentru ca erai prea necajita.
@Aurici - Aurici, du-te unde vrei tu de Revelion la munte, doar ca iti recomand sa ocolesti Pensiunea "Nea Stefan". Servirea de revelion 2015 a fost de bataie de joc, am spus ca am ajuns la 4 dim doar cateva persoane, pentru ca de la 2, cand ne-au dat 3 sarmale si o lingura de mamaliga, nu ni s-a mai servit nimic. Normal ca lumea s-a dus la culcare. oribil. Peste tot in lume, pana la 1-2 noaptea este servit tot meniul, in Spania, Italia se serveste pana la 12 noaptea, ora la care se bea sampanie si se serveste desertul, pe urma poti sa stai sa petreci pana cand vrei, spre dimineata.
Sunt oripilata, nu am mai fost tratata asa nicaieri in lume.
@spania1313 - Printre picături (ecouri) poate (re) vezi și rugămintea mea de mai sus prin care te rugam să (re) verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
@webmaster26 - Da, exact acestea sunt coordonatele GPS
- Jun.2017 Nu mergeti aici niciodata!!! — scris în 05.06.17 de Catalin1985 din BUCURESTI - nu recomandă
- Feb.2016 Dezamagire totala — scris în 14.02.16 de yony* din VULTUREşTI [AG] - nu recomandă
- Nov.2014 Foarte multumiti de nea stefan — scris în 02.12.14 de taxinti din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Dezamagire si bataie de joc — scris în 05.07.13 de TuristRomania* din BRASOV - nu recomandă
- Nov.2012 Dezamagire maxima — scris în 12.11.12 de AndreeaSta din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2012 Aceeasi vila cu alt nume — scris în 26.11.12 de yuly68 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Slabut — scris în 03.04.13 de Emil N din SEINI [MM] - nu recomandă