am ales aceasta pensiune de pe internet, locul de joaca fiind un factor important de alegere.
am stat 4 nopti, mi-a placut in ciuda unor rw citite inainte: sunt instructiuni si regulamenete intradevar, dar de bun simt... daca il ai. de ex desi era la parter o sala de mese cu tv, unii mancau in camera; bucataria utilata: 2 chiuvete, 2 aragaze, 1 cuptor cu mw, 2 prajitoare de paine, un frigider mare cu congelator, vesela de toate tipurile. in camera era un frigider (nu frigobar);
gazda primitoare, o doamna care mi-a raspuns la orice solicitare; noi am vrut liniste si asta am gasit, curatenie se facea in camera, nu pot sa spun daca zilnic, pt ca noi eram plecati pana in pranz, insa vedeam cosul gol (si pastram curatenia manacand jos in living sau afara la foisor);
raport calitate/pret foarte bun: vom mai veni, cel putin pana nu va mai vrea fetita la tobogan pt copii :).
ca obiective: pestera ialomicioarei - un drum f sinuos, solicita f mult franele la dus si ambreiajul la intors; castelul bran; sunt trasee montane incepand din rezervatia aflata la ~2 km, dar cu copil mic nu am putut face niciunul (4 h si 7 h, padina si inca ceva de genul); cheile gradistei intr-o continua constructie, insa privelistea de sus e superba;
vom reveni cu placere! nu prea am facut poze la vila... fara personaje, asa incat nu pot posta, insa ceea ce au mai publicat altii inainte e conform cu realitatea!
Trimis de ioanv in 15.07.13 08:47:10
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ioanv); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Și... totuși, ceva note, măcar pentru cazare și calitatea serviciilor, se poate? E vorba totuși de niște impresii despre o pensiune, nu?! Mulțumim,
@webmaster: scuze rw l-am scris in graba: nota 9:50 - as fi prefrat o curte mai mare... intotdeauna e loc de mai bine!!!
Am adăugat nota în caseta tehnică; mulțumim,
- Jul.2021 Câteva zile înconjurat de verdeață — scris în 23.07.21 de laur7901 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2020 2 minivacante minunate — scris în 22.08.20 de CXC208 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2012 Frumos — scris în 03.12.12 de vlad21ro din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Liniste, relaxare... superb — scris în 18.07.12 de Marius Simion din GALATI - RECOMANDĂ
- May.2012 Dezamagire — scris în 21.05.12 de alesssia din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2011 Feerie de iarna — scris în 27.12.11 de gabitza47 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Sep.2011 O experienta placuta. — scris în 01.02.12 de dalumian din BUCURESTI - RECOMANDĂ