Daca tot ceea ce mi-as fi dorit de la o pensiune ar fi fost o camera cocheta si o saltea confortabila, acesta ar fi fost locul perfect dar din pacate ni s-a facut si foame. Si aici incepe partea proasta a mini-vacantei noastre. Carnea de vita din "mixed grill" aproape ca batea cutitul si puiul probabil era o gaina batrana. Am refuzat acest platou si ne-am continuat cina un pic dezamagiti de faptul ca painea a ajuns dupa ce mancase toata lumea mai bine de jumatate din portii... Zacusca, probabil ca se terminase pentru ca desi am comandat-o nu a mai ajuns pe masa noastra. La desert am comandat clatite si din nou, dezamagire totala. Cel mai probabil facute "de post" iar dulceata era fermentata. In timp ce ne miram de musculitele care roiau deja in jurul clatitelor, o domnisoara usor aroganta initial (fiica proprietarilor am dedus noi) a iesit tensionata din bucatarie si ne'a spus ca a gustat si ea carnea de vita si ca e normal sa fie mai tare. Ne-a spus ca a mancat si la restaurantul din turnul Eiffel si tot tare era. (Si noi... si am putut mesteca.) Norocul unora dintre noi a fost ca am comandat branza cu smantana si mamaliguta (mai greu sa gresesti reteta asta... desi mamaliga era cam rece).
A doua zi i-am adus la cunostinta doamnei proprietar toate problemele de la cina... si tot ce mi-a putut spune a fost ca e normal ca vita sa fie mai tare. Fara scuze, fara pareri de rau, nimic de acest gen. Evident, fara sa mai servim micul dejun, ne-am impachetat bagajele, am achitat camerele si ne-am indreptat spre motoare. I-am spus doamnei ca nu plecam imediat pentru a putea verifica cele 3 camere in care am stat iar dupa 3 minute a iesit la balcon tipand ca din camera 1 lipseste un prosop de maini. Am invitat-o jos sa ne verifice bagajele (care erau 6 gentute de maxim 3 kilograme) dar nu a vrut sa vina. In schimb a bolborosit intr-una despre cum "avem motoare scumpe dar furam prosoape"... Cu siguranta, nici o persoana din grupul nostru nu si-ar fi dorit ca amintire un prosop alb, cu numele pensiunii unde nu vom mai pune roata si piciorul vreodata, brodat pe margine.
Cu siguranta nu ne-am asteptat sa fim tratati ca la Crillon, Paris, dar un dram de bun simt si un pic de orientare catre client nu ar fi stricat.
In speranta ca prosopul misterios a fost gasit, inchei aceasta poveste cu recomandarea " NICIODATA sa nu popositi pe acolo! "
Trimis de MariaCalarasu in 15.10.13 10:23:08
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MariaCalarasu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.99809280 N, 25.92520230 E - CONFIRMATE
@MariaCalarasu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Dec.2018 Felicitari — scris în 15.02.19 de SPIRIDONESCU din LONDON - RECOMANDĂ
- Jul.2018 O pensiune cocheta — scris în 23.07.18 de radu04 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2017 Cred ca este timpul sa dam replica acestor... 'DEZAMAGIRI' — scris în 30.01.17 de Axinia din IAşI
- Jan.2017 ”La Martin” - pensiune ok dar atat!!! — scris în 27.01.17 de jordansens din BACăU
- Jan.2017 Comportamentul proprietarilor lasa de dorit — scris în 17.01.17 de Oct25 din BACăU
- Jan.2017 NU recomand aceasta pensiune. Proprietara o sa va incarce la pret! — scris în 16.01.17 de sird din BUCUREşTI
- Jan.2017 Dezamagire totala la final — scris în 16.01.17 de AnDr0iD din BACAU - nu recomandă