Dupa oribila experienta cu pensiunea Constantin si Elena vezi impresii unde am gasit o mizerie pe care nu o pot descrie in cuvinte, am gasit aceasta vila pe internet, am citit recenziile si am decis sa ne incercam norocul acolo.
Am fost placut surprinsi sa gasim o vila superba, cu un personal este foarte amabil.
Camerele sunt foarte curate, miros frumos, prosoapele si lenjerie impecabila.
bucataria arata foarte bine, curata, mancarea este intotdeauna proaspata si buna.
Piscina micuta, dar ingrijita.
Recomand tuturor aceasa locatie!!!
Trimis de pirvu_cata in 06.10.15 10:07:45
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (pirvu_cata); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@pirvu_cata - Câteva fotografii realizate de voi acolo ar ilustra perfect textul, fiind mai mult decât binevenite. Sunt întotdeauna căutate şi apreciate de cititorii interesaţi în această destinaţie...
Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=15181
===
===
te rog să eviţi pe viitor folosirea exclusivă a literelor MAJUSCULE (LITERE MARI), această practică este nerecomandată (îngreunează citirea) şi în general considerată lipsită de politeţe pe internet.
În limbaj internaut, a scrie cu LITERE MARI înseamnă că strigi la noi! Vezi, de exemplu, aici
Textul în cauză a fost ajustat de noi, mai sus.
- Aug.2020 O vacanță într-o zonă foarte frumoasă și unică a țării, Dar din păcate la o cazare incorect clasificată — scris în 16.08.20 de ux116930 din CRAIOVA - nu recomandă
- Dec.2017 Revelion peste asteptari la pensiunea La Lipoveanu din Dunavatu de jos — scris în 02.01.18 de aurora56 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Nu recomand — scris în 20.08.17 de Lumi S din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2015 Frumos! — scris în 24.07.15 de camy2015 din SăCUENI [DB] - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Superb! — scris în 14.08.14 de cosmin tatoi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2014 Locatie frumoasa dar... atat — scris în 09.05.14 de picu picu din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2013 Se poate si mai bine (mult mai bine) — scris în 23.08.13 de dragos.anghel din BUZAU - nu recomandă