Am hotărât anul acesta, 2020, ca primul concediu din vară să îl petrecem la Borsec. După doar cateva ore de studiat, am ales Pensiunea Juliu' s.
În aceeași zi am și făcut rezervare pentru 4 nopți cu demipensiune și am plătit avansul.
În general nu luăm demipensiune, vrând să ne bucurăm de gastronomia locului, dar anul acesta, din cauza pandemiei de Coronavirus, am ales demipensiune și bine am făcut.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera destul de mare, baie imensă, curățenie atât în cameră, cât și în toată pensiunea.
Ar fi necesară plasă de țânțari/insecte la geamuri și mobilier mai organizat, cum ar fi o masă de toaletă sau noptiere cu sertare.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
În ceea ce privește masa, jos pălăria. În fiecare dimineață, micul dejun era diversificat și bogat, ajungându-ne astfel până la 17:30, când luam prânzul târziu, compus dintr-o ciorbă de-ți mergea la suflet, diferită în fiecare zi, apoi felul 2 la fel de bun și îndestulător și apoi desert - doar două exemple - într-o zi am primit câte două clătite, una umplută cu gem și cealaltă cu cremă de brânză dulce/urdă și în altă zi papanași.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Pensiunea este situată la stradă, dar care nu este foarte circulată. Noi am fost cazați la etajul 1, cu vedere către o superbă pășune, delimitată de niște brazi înalți în care stăteau ascunse diverse specii de păsărele care ne încântau cu trilurile lor de dimineață, de cum se lumina de ziuă și până târziu în noapte.
Pensiunea este situată pe aleea izvoarelor, destul de aproape de izvoare, de centru și de principalele zone de interes, cum ar fi Poiana Izvoarelor, Grota Urșilor, Peștera de Gheață. Noi am primit de la proprietară și o hartă care ne-a ajutat foarte mult.
Trimis de Tzutzuricu40 in 06.07.20 14:43:37
- A fost prima sa vizită/vacanță în BORSEC
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Tzutzuricu40); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 99848&hid=14075.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
- Jul.2024 Am revenit, si nu ne pare rau! — scris în 11.08.24 de sorynneagu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2021 Vacanta aproape dezamagita de Julius???? — scris în 07.02.21 de ux118612 din TECUCI [GL] - nu recomandă
- Jul.2017 Liniste si relaxare — scris în 25.07.17 de sorynneagu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Vacanţă cu repetiţie: Borsec — scris în 27.07.16 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Oaza de liniste, verdeata si aer curat — scris în 21.09.15 de gabone din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Un craciun minunat! — scris în 27.12.14 de Catalina3 din IASI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Borsec... aer curat si relaxare — scris în 29.08.14 de ioana323 din BUCURESTI - RECOMANDĂ