Am gasit pensiunea pe internet, cautand cazare pentru o noapte in Sighisoara. Am sunat, am vb la receptie si am rezervat o camera disponibila pentru o noapte.
Am ajuns dupa un drum destul de lung cu trenul, 3 ore din Brasov pana in Sighisoara. Camera destul de spatioasa, curata in mare, cearceafurile de pe pat erau destul de uzate, dar curate. Ce ne-a deranjat cel mai mult a fost lipsa frigiderului din camera si faptul ca pensiunea nu prea isi merita cele 3 stele. Peretii camerei in care am stat erau destul de murdari si cojita vopseaua de pe ei.
Nu cred ca as recomanda pensiunea, pentru mine nu a fost pe masura asteptarilor si nici nu a fost ceea ce am vazut in pozele de pe internet.
Trimis de crysss18 in 04.01.13 14:30:42
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SIGHIȘOARA [MS].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (crysss18); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Am fost cazat in acesta pensiune in vara lui 2012. Am foist foarte multumit, singura problema este lipsa frigiderului. Curat iar baiatul de la receptie cu mult bun simt. Am facut rezervare telefonic, ne-a explicat foarte bine cum se ajunge la pensiune, ne astepta la sosire. As recomanda cu drag aceasta pensiune!
@CATAAS: ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
Poţi folosi linkul "ADAUGĂ IMPRESII NOI"
- Jul.2015 Trei stele cam scumpe... — scris în 30.08.15 de cristisch2003 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Jul.2015 O pensiune frumoasa — scris în 27.07.15 de pingo_doce din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Aug.2014 O pensiune frumoasă — scris în 28.10.14 de ungureanica din REșIțA - RECOMANDĂ
- Sep.2010 Rezonabil, speram la mai mult — scris în 07.09.10 de niki din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Super pensiune, merita recomandata — scris în 30.08.10 de lalena din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2009 Mi-a lasat o impresie buna — scris în 01.10.09 de graclari din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2008 Cea mai mare portie de mancare — scris în 23.07.10 de sidexplozia2000 din TARGOVISTE - RECOMANDĂ