Nu era prima data cand mergeam la Moieciu, dar a fost prima data cand am fost la pensiunea '' ITTACA'', de cum am intrat in living ne-a intampinat o caldura placuta si un miros placut de curatenie si parfum. Proprietara d-na Mihaela ne-a facut formalitatile de cazare, am ramas surprinsi ca ni s-au facut fise de cazare, deoarece doar la hoteluri am mai completat asa ceva, dupa care ni s-a prezentat camera. Camera in care ne-am cazat, camera verde este orientata spre deal ce pot sa va spun o priveliste minunata, camera spatioasa dotata cu lcd, frigobar cu baie si un balcon pe care a fost o placere sa stam dimineata cu cafeaua in aer curat. In camera am avut placerea sa constatam ca lenjeriile sunt de calitate si de un alb imaculat si apretate cum doar la mama acasa am mai vazut, de asemeni si prosoapele albe si mirosind a prospetime. In bucatarie totul straluceste de curatenie si gasesti tot ce ai nevoie. Am fost placut surprinsa sa vad ca toti ceilalti turisti care se aflau in aceeasi perioada cu noi in pensiune se comportau foarte civilizat incercand fiecare dintre noi sa facem conversatie si sa ne simtim bine fara sa ne incomodam unii pe altii.
Ma bucur sa vad ca sunt proprietari care stiu sa faca turism si sa se poarte civilizat si cu atentie fata de turisti.
D-nul Iulica sotul proprietarei ne intreba daca este suficient de cald in camera, daca ne simtim bine daca mai avem nevoie de ceva ne-a spus ce putem vizita in imprejurimi si unde putem manca, etc ce sa spun frumos.
Va spun sincer ne-am simtit extraordinar si vom reveni si vara cand ni s-a spus ca sus pe deal peisajul este nemaipomenit iar in curtea pensiunii vom gasi si o piscina, ca sa nu simtim arsita verii si ne vom balaci.
Trimis de innuendo* in 25.01.12 19:51:04
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (innuendo*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@innuendo: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
Este interzisa incarcarea de poze care nu-ti apartin, mai ales ca aceasta purta deja watermark Amfostacolo.ro, deci a fost luata tot de aici de site. Te rog sa tii cont de acest astpect data viitoare!
- Jul.2014 Ne-am simțit bine la Vila Ittaca — scris în 30.07.14 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Oct.2012 Foarte multumit!!! — scris în 19.01.13 de adyy din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Si noi am fost acolo — scris în 22.08.11 de matios92* din BRAILA - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Un weekend placut — scris în 16.08.11 de bigmama2011 din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2009 O amintire frumoasa — scris în 24.02.10 de poll din BUCUREşTI - RECOMANDĂ