O vacanta perfecta pentru familia mea
Am fost la Pensiunea Isuica de langa Sovata in iulie 2013, impreuna cu inca 3 familii.
Cu totii avem copii mici si cautam un loc unde sa avem ce face cu cei mici, sa fie in siguranta si in acelasi timp sa ne relaxam si noi.
La Pensiunea Isuica a fost extraordinar, am avut tot ce era nevoie pentru o vancata completa.
Piscina (e drept ca e in aer liber, dar apa a fost calda) ingradita, sezlonguri, tobogan, groapa cu nisip pentru cei mici, terenul de tenis de camp pentru tatici, sauna pentru mamici... totul a fost minunat.
Personalul extrem de amabil, iar tanti Melinda gateste ca la mama acasa.
Ce m-a impresionat cel mai mult a fost curatenia... din curte, din camere, din sala de mese.
Intr-un cuvant recomand aceasta pensiune pentru toate familiile cu copii.
Este aproape si de Sovata, asa ca ne-am plimbat si pe acolo. Nu am intrat la lacul ursu din cauza copiilor, dar statiunea este numai buna pentru o dupamasa de plimbare.
Recomand din toata inima.
Site-ul lor este: www.isuica.ro,
Trimis de Pavel Iuliana in 10.02.14 10:52:56
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Pavel Iuliana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Pavel Iuliana: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Pe site-ul lor scrie așa:
”Pensiunea Isuica este situată într-un peisaj feeric de munte, la doar 8 kilometri de renumita statiune Sovata.
Dar locatia e atractiva, pentru cine nu tine seama de distante.
@webmaster am găsit și niște coordonate gps pe un site unde foarte probabil sunt confirmate de proprietar.
Pensiunea Isuica Sovata
Sovata, Str Muntelui
GPS: N 46.6073757 E 25.0629842
- Aug.2021 Vacanta liniștită și odihnitoare — scris în 02.09.21 de ux122366 din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Nov.2018 Relaxare! — scris în 20.11.18 de ROMY din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Concediu Sovata — scris în 28.07.17 de Luminita38 din BUCUREşTI - nu recomandă
- May.2013 Pensiunea Isuica - All Inclusive — scris în 23.08.13 de likehell23 din GALATI - RECOMANDĂ