Am petrecut cateva zile la aceasta pensiune in august 2009. Am gasit pensiunea pe internet, pozele ne-au determinat sa facem aceasta alegere. Ce am gasit la fata locului, a fost insa peste asteptari.
Gazde extraordinare, prietenoase, atente, primitoare, liniste, confort, curatenie cum nu prea am gasit la alte pensiuni sau hoteluri in Romania. O minunatie de locatie, menita sa descreteasca fruntile si sa limpezeasca sufletul. Solutia ideala de cazare pentru cei ce vor sa viziteze atractiile turistice ale zonei: Castelul Bran, cetatea Rasnov, culoarul Rucar-Bran, Castelul Peles, etc.
Adevarul e ca nu te poti abtine sa nu te intorci la Ionela dupa ce ai calcat o data pragul acestei minunate pensiuni. Fiind in trecere prin zona, am revenit macar pentru o zi sau doua si in 2010 si 2011. Si cu siguranta ne vom intoarce ori de cate ori vom avea ocazia.
Trimis de TEO PETER JR. in 11.10.11 13:20:43
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (TEO PETER JR.); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.49881400 N, 25.32681500 E - neconfirmate încă
Informatiile turistice fiind prea succinte, articolul este publicat fara puncte standard. Am aprecia daca ne-ai putea oferi mai multe detalii despre conditiile efective de cazare precum si despre bucatarie & masa, capitole la care ai acordat note maxime. Daca timpul de editare a expirat, poti reveni cu un ecou.
Cateva fotografii ar fi totodata binevenite.
@TEO PETER JR. : bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo! Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
De curiozitate, esti chiar *acel* Teo Peter Jr?
Multumesc pentru... intampinare!
Da, sunt "acel" Teo Peter jr. )
Bine ai venit!
Stii ce-am patit? De vreo jumatate de ora citesc drama baschetbalistului american de la Giurgiu. Dupa aceea diferite discutii in care s-a adus vorba de Teo si de Marian Cosma... termin de citit, intru pe AFA si dau de review-ul tau...
Ceva poze daca vrei sa postezi si tu...
- Jan.2015 Un sejur civilizat la Pensiunea Ionela — scris în 09.02.15 de Ortansa din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Gazde super-primitoare, curatenie impecabila, peisaje de vis — scris în 19.08.12 de MonicaN* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Se putea si mai bine ... — scris în 31.07.12 de Anonim23 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2012 Pensiune 100% OK — scris în 08.01.12 de razvan1981 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2011 Un sejur de vis la moeciu!!! — scris în 08.10.11 de ionela.cta din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- May.2011 Foarte frumos — scris în 15.05.11 de JOHNNY76 din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- Feb.2011 Gazde super amabile — scris în 29.06.11 de Andadu din GALATI - RECOMANDĂ