![](/images/printer_off_32.png)
Am fost impresionat, nu ma asteptam sa fiu primit cu atata caldura de niste oameni extraordinari care nici macar nu ma cunosteau, locul autentic romanesc, parca m-am intors in timp.
Indiferent de pret, niciun hotel de n stele nu poate creea ce au creat acesti simpli oameni prin caldura pe care o ofera orcarui om care le in ograda! Felicitari!
Urmatoarea data cand ajung prin zona incredibila, innoptarea tot la aceasta pensiune o sa o fac!
Mancarea minunata si traditionala a fost exact ceea ce doreai sa gasesti si desigur clasica horinca!
Inca o data doresc sa le multumesc acestor minunati oameni pentru ospitalitatea cu care ne-au primit!
Trimis de alex1993* in 21.02.16 01:56:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VADU IZEI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alex1993*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.87561100 N, 23.93194000 E - CONFIRMATE
@alex1993: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 58&ridAnt=67126
- Dec.2021 Vizitati Maramuresul dar evitati aceasta locatie! — scris în 05.01.22 de ux123286 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2020 'Maramures plai cu flori' — scris în 26.01.20 de AlexandruI89 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2018 Un Craciun ratat, bani irositi — scris în 28.12.18 de bogdancba din VALENII DE MUNTE - nu recomandă
- Dec.2018 Experienta — scris în 28.12.18 de Belea din PLOIEşTI - nu recomandă
- Dec.2016 A fost frumos! — scris în 03.12.16 de andreeadeutz* din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2015 Un crăciun ratat — scris în 28.12.15 de Maria mag din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2015 Acasă la Ioana și Ioan Laviță — scris în 14.10.15 de Costi din PITEşTI - RECOMANDĂ