Am avut o saptamana plina, excursie impreuna cu sotia in care am avut in plan imprejurimile localitatilor Brasov, Rasnov, Bran, Rucar, Campulung Muscel, Curtea de Arges - saptamana in care am avut de vazut si vizitat o sumedenie de locuri si lucruri frumoase.
La Curtea de Arges sotia a facut rezervare la Pensiunea Ioana si nu a dat gres deloc ci dimpotriva, o cazare intr-un ambient fara repros intr-o cladire decenta noua si moderna - foarte curat peste tot, mobilier cu mult gust, un mic dejun bogat, diversificat.
Peste tot se vede amprenta priceperii gazdei noastre Mihaela care te primeste cu caldura si ospitalitate. Peste noapte masina am parcat-o in siguranta in curtea pensiunii. Ne-am odihnit foarte bine si am ramas placut impresionati.
FELICITARI pentru tot si se poate trece cu toata increderea la rubrica ASA DA!
Trimis de Ionel MANEA in 27.11.14 09:26:22
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ionel MANEA); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.13190700 N, 24.67490500 E - CONFIRMATE
@Ionel MANEA: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@Ionel MANEA - ce reprezintă valoarea "20" pe care aţi completat-o în rubrica "PREŢ SEJUR"?
Cumva preţul în euro al singurei nopţi de cazare?
Da, asa este cum ati intuit, este pretul in euro a unei zile de cazare si cu mic dejun inclus. De fapt a fost vorba de 90 de lei. Multumesc pentru interes, o zi reusita sa aveti!
@Ionel MANEA - mulţumesc.
Pentru mai mare claritudine, am editat valoarea din "PREŢ SEJUR" la "90 lei", atunci
- Nov.2014 Incantati — scris în 18.11.14 de Sam11 din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Nov.2014 Multumiti — scris în 05.11.14 de mteodoreanu din BUZAU - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Pensiunea Minunilor — scris în 30.06.14 de CodrinBurlacu din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Cazare pt toate gusturile — scris în 28.06.14 de carmengoth din BAIA MARE - RECOMANDĂ