Craciun Vadu Izei - Maramures
La Pensiunea In Deal la Ancuta am descoperit un colț de rai unde am petrecut un Crăciun de neuitat! .
O locatie de vis, o primire foarte calduroasa, un personal de exceptie, cazare si servicii cum si-ar dori orice turist!
Mâncare traditionala excelentă, muzica pentru toate gusturile, joc și voie bună, tradiții și obiceiuri specifice zonei!
Felicitari pentru tot efortul depus, pentru profesionalism, dar, mai ales, pentru serviciile de nota 10! Recomand cu drag aceasta locatie!
Daca ar fi mai multe pensiuni ca aceasta, turismul din Romania ar avea enorm de castigat! Totul transmite respect fata de munca si fata de cei din jur -
O sa revenim cu siguranță! ????
Trimis de luca2009 in 30.12.19 01:23:22
- A fost prima sa vizită/vacanță în VADU IZEI
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (luca2009); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bun revenit pe sait, cu impresii.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Pensiunea 'În Deal la Ancuța', VADU IZEI" (deja existentă pe sait)
Încărcând inițial impresiile la o rubrică de călătorie, rubrica de CAZARE (CAMERE) a fost nedisponibilă pentru notare. Te-aș ruga să indici o notă și pentru acest capitol - cazarea / camera - folosind linkul EDIT IMPRESII, afișat cu roșu mai sus și disponibil permanent la publicare (şi timp de 30 minute după aceasta).
Ulterior, poți scrie notele de la CAZARE şi sub formă de ECOU — le vom adăuga noi în caseta tehnică.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 42&ridAnt=98197
- Jun.2023 Cel mai de vis concediu — scris în 26.12.23 de Radu Gabriel din ROMAN [NT] - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Ospitalitatea are numele lor — scris în 24.08.20 de anamariavarga din CHIAJNA [IF] - RECOMANDĂ
- Dec.2019 Revelion 2020 — scris în 02.01.20 de Adrian Dane din BIRZEBBUGA - RECOMANDĂ
- Dec.2018 Craciun Fericit! — scris în 08.01.19 de mihaisky din TG JIU - RECOMANDĂ
- Dec.2017 Revelion de vis în inima Maramureșului — scris în 04.01.18 de Claudia1 din BUCUREşTI
- Dec.2017 Un tinut de basm, ce sfideaza legile timpului — scris în 04.01.18 de Pust din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Vacanță în Maramureș! — scris în 15.10.17 de costeldobre din BRăILA - nu recomandă