Am petrecut Sfintele Sarbatori de Paste 2014 fericiti!

Numele meu este L. B. si sunt din Cluj Napoca. Nu sunt ruda cu gazdele noastre minunate. Ne-am cunoscut intamplator, intr-o situatie neplacuta. Nu-i de povestit. Am decis sa ne petrecem Sfintele Sarbatori Pascale impreuna cu sotia, fiica, sora, fiica mai mare cu sotul si copilul de 3 ani si jumatate la Pensiunea Teleptean in deal la Ancuta.
Ne-am dorit de multi ani sa vizitam Maramuresul. Acum ni s-a implinit. D-na Ileana, minunata noastra gazda impreuna cu fiicele, ginerele si dl. Vasile cu sotia ne-au rasfatat. Ne-am bucurat sincer de tot ce ni s-a oferit: peisaj, ospitalitate, caldura sufleteasca, intelegere, slujba de Paste, binecuvantarea merindelor, muzica autentica din Vadul Izei. Deseori am fost impresionat pana la lacrimi! Mi se urca un nod in gat si nu mai puteam vorbi! Traiam senzatia ca am trait acolo intr-o viata trecuta. Toti am fost deosebit de incantati!
Si carul de reportaj al "Antenelor" - dupa care nu ma dau "in vant", dar si Kanal D - au fost acolo si au transmis imagini "nefardate" de la pregatitul mancarii pana la painea "impodobita" facuta cu oua, lapte, ulei, faina, drojdie, framantata pana "nu se mai lipeste" si coapta in cuptor incalzit "dinainte", masa festiva udata cu Horinca si vin, dansul plin de energie in care ne-au antrenat gazdele si grupul folcloric autohton. Am jucat si eu, invitat de o domnisoara solista. M-a invartit pana am ametit dar nu m-am lasat! Sotia mea la fel cu dl. Vasile! A fost minunat! Este greu de descris in cuvinte cata frumusete omeneasca am intalnit!
Program de masa nu a existat. Am fost intrebati fiecare cand si ce dorim sa mancam! Am huzurit pur si simplu!
O minivacanta minunata pe care ne-o dorim repetata cat mai curand! Cu siguranta la sfarsitul lui iunie, inceputul lui iulie cand se coc ciresele... Multumim din suflet gazdelor, locuitorilor, preotului din sat care ne-a miruit! Dumnezeu sa-i ocroteasca!
Trimis de Laurbuz in 23.04.14 17:33:53
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Laurbuz); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Laurbuz: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Pe AmFostAcolo nu acceptăm postarea în clar a informaţiilor cu caracter personal (nume, numere de telefon, adrese de mail, etc). Asemenea date se pot trimite/primi însă prin mesaje private, destinatarul primind aceste mesaje în aceeaşi căsuţă de mail în care primeşte şi înştinţările despre ecouri.
Punctaj maxim din partea mea (și am avut ți primul vot). Deși a unui "ucenic' este cel mai bun review citit zilele acestea despre vacanța de Paște.
Din ce ai scris mi se pare ca ati onorat o invitatie si ati avut servicii speciale.
Daca ar fi sa alegem si noi aceasta pensiune ce ar trebui sa stim despre marimea pensiunii, camere, dotari, regim de masa si nu in ultimul rand preturile. Daca se poate...
@carmen_22_09: Stimata domnisoara/doamna, informatii despre preturi, camere, dotari puteti afla de pe www.booking.com. N-am fost invitati ci a fost optiunea noastra sa mergem la aceasta pensiune. Despre ora mesei as vrea sa va dau un exemplu: luni 21 aprilie doua familii au optat pt. micul dejun la 7 dimineata dorind apoi sa mearga la Viseu si sa prinda Mocanita de pe Valea Vaserului. Noi, pentru ca am avut o seara mai lunga, am dorit ora 9.30 si nu a fost nici cea mai mica problema. Laurentiu
@Laurbuz:
”N-am fost invitati ci a fost optiunea noastra sa mergem la aceasta pensiune.
insa,
”Ne-am cunoscut intamplator, intr-o situatie neplacuta. Nu-i de povestit.
,D-na Ileana e suparata rau in poza .
cine ce e avut de ''platit''?
@Nasshu: Care este contradictia? Despre doamna Ileana si starea ei de oboseala nu stiu ce este de comentat!
@Laurbuz: pai nedumerirea mea vine dupa afirmatia din primele randuri scrise. Daca v-ati cunoscut
”intamplator, intr-o situatie neplacuta.
cum a zis mai sus Carmen si dupa cum se vede din poze
”ati avut servicii speciale.
Acum ati inteles?
@Nasshu: Asa mi se pare si mie ca nu a inteles intrebarea mea...
Ce sa mai zic decat "multumesc"... o sa ma informez pe site-ul indicat de el, ce sa fac? Nu?
Sunt surprins de promptitudinea si "interesul" unor "turisti" despre aceasta pensiune. Probabil ca exista ceva ascuns in acest dialog.
Eu am dorit sa impartasesc celor ce doresc sa viziteze Maramuresul, impresiile si trairile mele. ATAT!
@Laurbuz: Ce interese ascunse crezi ca pot exista intr-o intrebare simpla despre cabana si preturi?
Cat despre "interesul" si "turist"... asa cum sunt puse in ghilimele de tine, ti-am explicat intr-un mesaj privat!
- Jun.2023 Cel mai de vis concediu — scris în 26.12.23 de Radu Gabriel din ROMAN [NT] - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Ospitalitatea are numele lor — scris în 24.08.20 de anamariavarga din CHIAJNA [IF] - RECOMANDĂ
- Dec.2019 Revelion 2020 — scris în 02.01.20 de Adrian Dane din BIRZEBBUGA - RECOMANDĂ
- Dec.2019 Craciun Vadu Izei - Maramures — scris în 30.12.19 de luca2009 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2018 Craciun Fericit! — scris în 08.01.19 de mihaisky din TG JIU - RECOMANDĂ
- Dec.2017 Revelion de vis în inima Maramureșului — scris în 04.01.18 de Claudia1 din BUCUREşTI
- Dec.2017 Un tinut de basm, ce sfideaza legile timpului — scris în 04.01.18 de Pust din BUCUREşTI - RECOMANDĂ