Dupa cateva zile de stres am ajuns undeva unde uitasem ce zi este
Am ajuns in Maramures si nu imi pare rau. Ne-am cazat la doamna Ileana o gazda excelenta. Am mancat la dansa mai mult decat acasa. Este o foarte buna gospodina si o foarte buna gazda. Numai cand o asculti cum vorbeste te simti bine si simti ca are un suflet bun.
Toata mancarea facuta de dansa este foarte buna si are un gust deosebit, este altceva fata de zona noastra. La masa ne-au servit fetele dansei imbracate in costum traditional.
Cand am plecat am lasat-o plangand. I-am promis ca o sa venim si la anul cu copilul.
Recomand din toata inima aceasta pensiune oricui ajunge in zona, nu va regreta niciodata alegerea facuta.
Trimis de MARIANA S. in 04.08.10 20:39:55
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MARIANA S.); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Ce chestie :-) La pensiunea asta toate despartirile se lasa cu plans... Si @stefania b scria, tot azi, ca la plecarea de aici s-a plans (ea a plans, de data asta, nu gazda)
...si plangem si noi pentru lipsa altor detalii legate de ceea ce ne poate oferi pensiunea (in afara de caldura gazdelor), si uite asa am facut de-un club al bocitoarelor
ce ti se pare ceva anormal? dar poate un om fara suflet nu poate sa inteleaga ....
mirelab faci cumva parte din club? s au poate din cauza rautati nu ai fost atenta la ce ai citit. cred ca am scris despre mancare despre cat de bine s au purtat gazdele... ce m ai vroiai sa sti? daca poti sa faci sauna s au masaj?
@stefania.b: zic sa te calmezi... Eu am facut o constatare dupa ce am citit despre acelasi "fenomen" in doua review-uri, tu faci aprecieri la adresa mea. Nu ne cunoastem, asa ca abtine-te.
Nu stiu despre ce club o intrebi tu pe mirela, dar stiu sigur ca tu faci parte din clubul celor care nu prea stiu limba romana: s-au in loc de sau, din cauza rautati nu are nici un sens, m-ai nu avea ce cauta aici - poate mai
Un sfat, daca mai suporti: discutii de astea certarete poarta-le la review-urile tale, nu "murdari" povestile scrise de altii. Adaptare usoara pe AFA, ca vad ca esti noua si inca nu stii regulile de baza...
lizuk, sunt 35 de grade...
E bine să ne păstrăm tonul de curtoazie, fără alte detalii (puteţi discuta în particular), vor veni şi explicaţiile, poate.
Nu există un club, nu mai folosiţi astfel de termeni care pot induce în eroare utilizatorii şi vizitatorii!
nu cred ca eu am fost cea rautacioasa... daca ai reciti bine ai vedea... imi pare rau ca te ai enervat atat de tare... dar citeste ce a scris mirela si apoi poate imi dai dreptate.
)) nu pot decat sa ma prapadesc de ras cand vad cate polemici a starnit un amarat de ecou.
Cu toate ca nu prea inteleg eu care este legatura intre autoarea review-ului si @stefania.b, am sa explic cele de mai sus:
in urma atator lacrimi varsate la plecarea din aceasta pensiune am spus ca si noi - cititorii - plangem ca nu avem si alte detalii despre serviciile oferite de pensiune si, uite asa, noi - cititorii - vom crea un club al bocitoarelor (deocamdata format de mine si @lizuk.
... si cu acestea fiind spuse... ce scrisese atat de grav @mirelab?!?)
Vacante la fel de placute sa aveti, sa va relaxati, iar la intoarcere nu uitati sa ne impratasiti si noua cat mai multe detalii!
- Jun.2023 Cel mai de vis concediu — scris în 26.12.23 de Radu Gabriel din ROMAN [NT] - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Ospitalitatea are numele lor — scris în 24.08.20 de anamariavarga din CHIAJNA [IF] - RECOMANDĂ
- Dec.2019 Revelion 2020 — scris în 02.01.20 de Adrian Dane din BIRZEBBUGA - RECOMANDĂ
- Dec.2019 Craciun Vadu Izei - Maramures — scris în 30.12.19 de luca2009 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2018 Craciun Fericit! — scris în 08.01.19 de mihaisky din TG JIU - RECOMANDĂ
- Dec.2017 Revelion de vis în inima Maramureșului — scris în 04.01.18 de Claudia1 din BUCUREşTI
- Dec.2017 Un tinut de basm, ce sfideaza legile timpului — scris în 04.01.18 de Pust din BUCUREşTI - RECOMANDĂ