Crăciun în Vadul Izei la Pensiunea Ileana Teodora Teleptean
Pentru ca de pensiune am mai scris si nu s-a modificat nimic (decat in mai bine decat foarte bine)... adica totul este ca la carte, nu o sa spun decat ca a fost o experienta de neuitat care trebuie traita macar odata in viata...
De obicei Craciunul il petrecem in familie, dar ne-am dorit foarte mult sa vedem un Craciun cu traditii si am gasit exact ce cautam... Traditie si oameni frumosi la trup, la minte si la port!
Mancare traditionala (intr-una din zile s-a taiat si un porc), atmosfera de exceptie, miros de cetina si seara cu ceterasi... Cantec, joc, voie buna si muuuulti colindatori!!! Pe scurt de vis!!! Imaginile vorbesc de la sine!!!
Imi pare rau ca nu se pot incarca si clipuri video ca postam si un colind din dimineata de Craciun :))
P.S. Vreau sa mentionez ca pretul afisat a fost pentru demipensiune (mancarea este foarte multa si se poate impartii pe toata perioada zile, adica pensiune completa) si doua mese festive(ajun si seara de Craciun) in restul anului este putin peste jumatate din suma.
Trimis de Adelina R in 10.02.16 11:48:02
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Adelina R); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Adelina R -
”Imi pare rau ca nu se pot incarca si clipuri video ca postam si un colind din dimineata de Craciun
Pentru încărcarea videoclipurilor ai două variante:
1 - ai un cont youtube personal, încarci videoclipul acolo (disponibil public) și ne pui la dispoziție link-ul
sau
2 - dacă nu ai un cont youtube personal ne poți trimite videoclipul, prin intermediul unui site de transfer, și mai departe ne ocupăm noi. El va fi postat pe canalul oficial AFA-Youtube/atașat le review cu specificația că filmarea îți aparține.
Dacă alegi varianta 2, vei primi indicații prin PM, să ne anunți!
Felicitari pentru niste sarbatori de iarna reusite iar pozele sunt minunate, in ele se vad niste oameni adevarati care respecta si duc mai departe traditiile. Poza mea preferata insa fara sa se supere nimeni, cea cu soriciul. Cat despre filmulet este super simplu, iti faci cont pe Youtube, inacarci acol filmul (nu dureaza mult) apoi aici dai link-ul. La fel am facut si eu si nu a durat mult. Eu m-as bucura sa vad si un filmulet.
@mishu: Mulțumesc! Nouă ne-a plăcut absolut totul... șoriciul proaspat "recoltat" de la sursă a fost "cireașa de pe tort"
@webmaster26: Bună seara!
Am reușit să facem un cont pe youtube și am încărcat câteva clipuri. Calitatea imaginii nu este extraordinară, fiind filmate cu telefonul mobil, dar îți ajung la inimă prin mesaj și arată cât se poate de explicit implicarea moroșenilor în tot ce înseamnă sarbatoare si tradiție.
Rămâne la latitudinea dumneavoastra dacă le publicați sau nu.
Să îmi spuneți unde trimit link-urile.
@Adelina R -
”Am reușit să facem un cont pe youtube și am încărcat câteva clipuri
Ok. Ne trebuie link-urile către acele videoclipuri sau către contul de youtube.
@Adelina R - done videoclipurile sunt vizibile! Mulțumim pentru colaborare!
- Jan.2019 Cel mai reusit concediu — scris în 11.01.19 de verajurjeu din ARAD - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Ospitalitate la rang de arta — scris în 05.09.15 de cristinasi din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Ospitalitate, Traditie, Relaxare, Prietenie — scris în 09.08.15 de rodica. din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Vii turist, pleci prieten - Pensiunea Ileana Teodora Teleptean — scris în 02.07.15 de danielaromaniuc din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jan.2015 Revelion de vis — scris în 07.01.15 de grigoriu din FOCSANI - RECOMANDĂ
- Nov.2014 Drept la replică — scris în 09.11.14 de todora din VADU IZEI
- Sep.2014 Pentru prima data in Maramures - De vis — scris în 09.01.15 de Adelina R din BUCUREșTI - RECOMANDĂ