- notele conţinute SUNT luate în calculul mediei
- [mini]Articolul NU ESTE anunţat în lista "Cele mai recente impresii" din prima pagină
- [mini]Articolul NU ESTE inclus în lista "Impresii din sejurul la Pensiunea Ileana Teodora Teleptean"
- [mini]Articolul este inclus, în schimb, în miniLista EVALUĂRI, accesibilă la sfârşitul listei "Impresii din [Pensiunea Ileana Teodora Teleptean]" (se deschide prin click pe acel link)
Locatie foarte buna pentru explorat zona
In cateva cuvinte: cazare simpla dar curata, oameni foarte inimosi, mancare foarte buna. Recomand pensiunea pentru vizitat Maramuresul.
Am intalnit grupuri de evrei si polonezi cazati la pensiune. Merita vizitata Manastirea Barsana, Memorialul Durerii de la Sighet, Moara lui Niculae (atentie, trebuie sa platiti 1 leu/ pers ca sunteti pe teritoriu privat) si Sapanta. Ce e dezamagitor in Maramures, e ca sunt multe constructii noi. Au luat locul celor autentice. Eu am ramas cumva dezamagit de ceea ce am vazut.
Trimis de cliven in 14.08.14 20:45:45
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cliven); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nivelul de detaliere insuficient nu îngăduie publicarea impresiilor ca review (articol distinct).
Recomandările vor fi, în schimb, publicate ca "EVALUARE" = miniArticol, CU note, cu statut de "mini-review".
- notele acordate în cadrul acestor miniArticole SUNT luate în calculul mediei
- miniArticolul NU ESTE anunţat în lista "Cele mai recente impresii" din prima pagină
- miniArticolul NU ESTE inclus în lista "Impresii din sejurul în destinaţia X"
- miniArticolul este inclus, în schimb, în miniLista EVALUĂRI, accesibilă la sfârşitul listei "Impresii din sejurul în destinaţia X" (afişată SUB lista cu impresii)
- evaluările NU SUNT anunţate abonaţilor la impresii noi din această destinaţie [nu se trimit înştiinţări la publicarea lor]
N.B.: Dacă nivelul de detaliere crește până la minimul suficient acceptării ca şi "articol distinct", EVALUAREA va fi transformată în REVIEW de către unul dintre Administratori.
- Jan.2019 Cel mai reusit concediu — scris în 11.01.19 de verajurjeu din ARAD - RECOMANDĂ
- Dec.2015 Crăciun în Vadul Izei la Pensiunea Ileana Teodora Teleptean — scris în 10.02.16 de Adelina R din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Ospitalitate la rang de arta — scris în 05.09.15 de cristinasi din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Ospitalitate, Traditie, Relaxare, Prietenie — scris în 09.08.15 de rodica. din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Vii turist, pleci prieten - Pensiunea Ileana Teodora Teleptean — scris în 02.07.15 de danielaromaniuc din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jan.2015 Revelion de vis — scris în 07.01.15 de grigoriu din FOCSANI - RECOMANDĂ
- Nov.2014 Drept la replică — scris în 09.11.14 de todora din VADU IZEI