Pensiunea IARA, Delta Dunarii — Incantator
Am ales Pensiunea IARA din Delta Dunarii pentru o mini vacanta cu familia, de Rusalii.
Aceasta pensiune este deschisa recent si ma bucur ca pentru o prima vizita in Delta, am ales sa ne cazam aici. Accesul este usor si rapid chiar daca se trece bratul Sf. Gheorghe cu bacul.
Gazdele au facut in asa fel incat cu mic, cu mare, ne-am simtit foarte bine.
Cu toate ca este o pensiune de 3 margarete, eu consider ca serviciile oferite si confortul sunt de 5 stele.
Camerele sunt foarte primitoare si frumos aranjate in stilul local, patul foarte comod :) iar baile dotate cu produse de igiena de foarte buna calitate precum si cu prosoape si halate.
Pensiunea are in dotare si o sala multi functionala unde doritorii pot juca biliard sau tenis de masa iar copiii pot viziona filme sau juca diverse jocuri puse la dispozitie de catre pensiune. Fiind cazati in timpul campionatului mondial de fotbal, turistii au vizionat acolo si in restaurantul pensiunii, meciurile de fotbal.
In timpul zilei copiii s-au bucurat de piscina din curtea pensiunii si de locul de joaca amenajat langa.
Am profitat ca suntem in Delta si am decis sa degustam numai preparate din peste (icre, bors de peste, saramura de peste, gulas de peste, etc) pe care bucatarul pensiunii le-a pregatit pentru noi. Toate felurile pregatite au fost delicioase. Copiilor le-a satisfacut poftele cu preparate din pui sau cu mamaliguta cu branza si supa de gaina, placinta dobrogeana etc.
Pensiunea detine si o salupa rapida iar pentru a simti ca sunem intr-adevar in Delta Dunarii, contra unei sume accesibile, tot gazdele ne-au propus si organizat un circuit cu salupa, pe bratele si canalele Dunarii. Aceasta "excurise" a durat 4 ore, timp in care am admirat fauna si flora din Delta. Am vazut pelicani, egrete, batlani, lisite, cormorani, nuferi albi si galbeni. Gazdele au avut grija sa ne pregateasca o geanta frigorifica cu apa si sucuri iar la intoarcere ne-au asteptat cu cate un gin tonic din partea casei.
Recomand Pensiunea IARA din toate punctele de vedere.
Trimis de CRINA.SIRBU in 05.07.16 21:29:39
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (CRINA.SIRBU); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@CRINA. SIRBU: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Mutat în rubrica "Pensiunea Iara [Ilganii de Jos, Nufaru], TULCEA" (nou-creată pe sait)
@CRINA. SIRBU - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
@webmaster26 - da, este OK dar trebuie pozitionata in linie cu pensiunea LOTUS. IARA, pe harta ta pare a fi un pic mai sus.
@CRINA. SIRBU - Votat cu drag! Un singur amendament: scrie două vorbe sub poze, să mă prind și eu ce văd. De rest, ești tare convingătoare.
- Jul.2017 Pensiunea Iara – modernul si traditionalul sunt imbinate cu succes — scris în 12.07.17 de Sorin Rusi din BUCURESTI - RECOMANDĂ