Iara ne-a fost recomandata de prieteni dar nu ne asteptam sa fie chiar asa de frumos si de odihnitor.
Am stat acolo 3 nopti si cand am ajuns acasa ne-am simtit de parca am fi fost plecati 2 saptamani. Pana acum nu am reusit sa ne deconectam de viata de zi cu zi intr-un timp asa de scurt. Categoric vom merge tot acolo si la vara.
Pensiunea e la aproximativ 450 m de la drumul principal intr-un loc foarte linistit. De urcat s-a urcat foarte usor deoarece drumul este curatat dupa fiecare ninsoare. Nu am avut probleme nici cu parcarea.
Desi a fost construita acum 5 ani (din ce am inteles) cladirea e foarte bine intretinuta iar in camere si in general peste tot e curat si cald. Mancarea e foarte, foarte buna si accesibila ca pret iar domana Ani a fost gazda perfecta.
Comparativ cu alte locuri, la acelasi pret am gasit standarde mult peste asteptari.
Trimis de dsh* in 17.02.12 13:33:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ARIEȘENI [AB].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dsh*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@dsh: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
In urma cu 2 saptamani am fost la Arieseni. Din pacate, in week-end nu gasesti nici urma de loc pentru parcare. Precizez ca am ajuns la ora 10.00. Politia din sat era preocupata sa tina locurile de parcare pentru smecherii satului sau pentru cei cu pile. Nu ne lasau sa parcam in anunmite locuri, iar in minutele urmatoarea eliberau locul pentru fiul nu-stiu-cui.
Statiune frumoasa, infrastructura egala cu zero
- Jul.2023 Pensiunea Iara - un loc unde as reveni — scris în 16.11.23 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Pensiunea Iara din Arieșeni – liniște și bun-gust — scris în 20.08.19 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Pensiunea Iara din Arieseni — scris în 22.08.17 de gilisor din OLTENITA - RECOMANDĂ
- Feb.2017 O experienta de neuitat — scris în 14.02.17 de Mihaela si Alex* din ARAD - RECOMANDĂ
- Jan.2017 O vacanta minunata! — scris în 12.01.17 de Popa Andreea Speranta din AZUGA [PH] - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Minunat! — scris în 23.08.16 de anca18v din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2016 Iara, locul în care te regăsești — scris în 30.01.16 de lumcrimar din TâRGU JIU - RECOMANDĂ