Pensiunea Hunter Vip(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Hunter Vip - pentru vipuri
Buna!
Am ajuns sa fim oaspeti aici printr-un concurs de imprejurari legat de munca. Am plecat din Chitila destul de tarziu cred ca pe la 11 dimi. Am strabatut mai mult de jumatate din tara prin soare, praf, traficul de vineri si vesnica lipsa de autostrada. Traseul urmat a fost: Chitila, Targoviste, Sinaia, Barsov centrura, Sighisoara, Targul Mures - taiat orasul printr-un trafic aglomerat iesit spre Sangeorgiu de Mures si inca vreo 40 km pana la intrarea in orasul Reghin in giratoriu -dreapta spre Iernuteni, inca vreo 3 km, cu trecere peste o cale ferata si imediat drepata prin padure circa 500 de metri.
Adresa exacta: Rezervația Pădurea Mociar, DJ153C.
Estimez ca ora de sosirea a fost 17,30. Dupa ce opresti masina si cobori iti dai seama ca de afli intr-un colt de Rai. Amenajarea pensiunii din padure este una deosebita:
Loc mare de parcare
Loc de joaca pentru cei mici
Loc pentru plaja si recreere intr-o mica poienita.
O incapatoare terasa acoperita
Un corp de cladire rustic aranjat.
Cum spuneam, nu am avut rezervare ca si cazare dar dupa vreo 6 ore de munca am hotarat sa ne cazam la Huntet Vip deorece ne era la indemana. De mancat seara "noaptea", am dat comanda in ultimul moment, adica ora 22 la restaurantul pensiunii. Ciorba de vacuta, ciorba de burta si o fripturica - preturi ok pentru zona si locatie.
Pensiunea se gaseste ca si oferta de cazre si pe "booking" la un pret de 250 lei/noapte pentru o camera dubla cu mic dejun inclus.
Noi am luat o camera singal si una dubla la pretul de 423 lei. Micul dejun nu l-a servit era prea devreme ora la care ne-am activat pentru plecare. Domnul de la paza, ne-a facut cate o cafea pe care am servit-o pe terasa.
Corpul de caldire este foarte elegat si cu mult gust decorat. Noi am avut camera 203 de la etajul 2.
Camera
Frumusica, spatioasa si balcon. cu plase de tantari la iesire
Mobilierul modern, un pat mare dublu, asternuturi personalizate, perne ok. In dreapta cum intru se gaseste un dulap de haine incapator.
Camera mai are in dotare o servanta cu un frigiter cu mini bar contracost si un LCD cu destule programe.
Pe jos exista o mocheta cu fir mare de culoare crem.
Baia
Spatioasa, modern utilata.
Cabina de dus utramoderna cu hidromasaj, radio si binenteles apa calda.
Consumabilele suficiente si personalizate.
2 randuri de prosoape; de fata, de corp albe si de calitate.
Ce sa mai - o baie fara cusur.
Peste noapte parcarea este monitorizata video, dar si de personal.
Partea mai putin placuta a fost existenta tantarilor dar trebuie sa tinem cont ca totusi de gasesti in mijlocul padurii.
Recomand cu incredere locatia, pentru cei care vor liniste si recreere dar si pentru cei aflati in tranzit.
Trimis de adrianbogdan in 29.06.19 09:11:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în REGHIN [MS].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adrianbogdan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.76920050 N, 24.73444090 E - CONFIRMATE
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 30&ridAnt=94269
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
- Oct.2020 Cazare superba in padure — scris în 20.10.20 de mariandan din FOCşANI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 În casa unui artist — scris în 30.07.17 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Calitatea umana... innobileaza locul! — scris în 12.07.17 de NAZARICA din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ