Este intr-adevar o locatie deosebita, cele 4 stele sunt 4 si nu mai putin, felicitari patronilor si personalului. Camerele sunt foarte mari, camera dubla extinsa este prevazuta cu o canapea extensibila, curtea este foarte mare cu foisor, gratar, loc de joaca pentru copii. Am sa ma reintorc cu siguranta in vara pentru ca m-am simtit ca acasa si locul acela te face intr-adevar sa te simti bine si relaxat. Curatenie ireprosabila, nici un rabat de la calitate.
Trimis de snics in 02.03.11 09:56:07
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUȘTENI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (snics); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.41825000 N, 25.54415000 E - neconfirmate încă
Colectivul site-ului amfostacolo.ro NU a selectat acest articol pentru participarea la concurs. Puteti insa reveni oricand sa mai adaugati amanunte, fie editand textul, fie printr-un ecou, daca optiunii de editare i-a expirat timpul maxim alocat.
De asemeni, cateva poze ar fi foarte apreciate si utile.
De acord cu tine, mai puţin la capitolul BUCATARIE & MASA, unde am depunctat pensiunea, în review-ul meu. Poate între timp s-a schimbat...
La capitolele amplasare, curăţenie, camere, este de 4 stele cu prisosinţă, îi lipseşte însă, în afara unei bucătării mai bune şi ceea ce o unitate de 4 stele trebuie să ofere. De ex. saună, piscină, sală de fitness, masaj, etc.
Aşa era cel puţin în August 2009, când AmFostAcolo a treia oară.
Ce sa spun noi fiind singuri in vila am servit doar micul dejun insa personalul ne-a spus ca au si bucatar cand sunt mai multi turisti. Fiind pensiune cred ca 4 stele nu sunt cotate ca 4 stele la hotel. Oricum una peste alta eu am postat pe site pentru ca in ultima vreme imi pierdusem increderea in turismul romanesc iar acest han m-a impresionat si m-am simtit foarte bine acolo. Deci se poate.
- Aug.2009 O alegere inspirata — scris în 26.08.09 de creivean din ORADEA - RECOMANDĂ